Het JK team Bedrijvig Beurs 2017

Bedrijvig Beurs 2017

JK automatisering kijkt terug op een geslaagde Bedrijvig Beurs 2017!

Op woensdag 13 en donderdag 14 september 2017 vond de derde editie van de Bedrijvig Beurs plaats in het Ebben Inspyrium te Cuijk. Deze zakelijke beurs is gericht op ondernemers en bedrijven in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. JK automatisering was ook deze editie als exposant aanwezig, zoals het JK team ook aanwezig was bij de Bedrijvig Beurs 2015.

Ook deze editie kan JK automatisering terugkijken op twee waardevolle beursdagen. De vele interessante gesprekken met standhouders, bezoekers, relaties en partners hebben veel voldoening gegeven. Daarnaast heeft JK automatisering vele nieuwe gezichten op de beurs mogen verwelkomen. De lezingen van bekende sprekers en de speeddate sessies maakten het succesvolle netwerkevenement weer compleet.

Deze editie stond voor JK automatisering voornamelijk in het teken om standhouders en bezoekers kennis te laten maken met de vernieuwde huisstijl. De uitgestippelde koers met nieuwe uitstraling was nu voor ongeveer 120 exposanten en bijna 2500 bezoekers zichtbaar. De drie handelstakken, JK automatisering, JK EV solutions en JK healthcare, waren allen vertegenwoordigd binnen de stand. ICT-oplossingen van JK automatisering, laadoplossingen van JK EV solutions en de camera oplossing bij BabyCam projecten van JK healthcare. Een gemotiveerd en deskundig JK team was aanwezig om bezoekers te informeren over de ICT, EV en healthcare mogelijkheden.

Onze dank en complimenten aan de organisatie, de exposanten en alle bezoekers die er samen een prachtig evenement van hebben gemaakt.

Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.