Inschrijven glasvezel gemeenten Land van Cuijk

Inschrijven voor glasvezel in de gemeente Boxmeer (Beugen, Boxmeer, Groeningen, Holthees, Maashees, Oeffelt, Overloon, Rijkevoort, Sambeek, Vierlingsbeek en Vortum-Mullem), de gemeente Cuijk (Beers, Cuijk, Haps, Katwijk, Linden, Sint Agatha en Vianen), gemeente Grave (Escharen, Gassel, Grave en Velp), de gemeente Mill & Sint Hubert (Langenboom, Mill, Sint Hubert en Wilbertoord) en de gemeente Sint Anthonis (Landhorst, Ledeacker, Oploo, Rijkevoort de Walsert, Sint Anthonis, Wanroij en Westerbeek).

U kunt zich online inschrijven of door het betreffende formulier van de gewenste provider te downloaden, volledig in te vullen en aan ons te retourneren. Ook kunt u contact opnemen, zodat we u kunnen adviseren in de juiste provider met het juiste pakket. Door het contract bij ons af te sluiten heeft u advies op maat, één aanspreekpunt en een zo optimaal mogelijke technische ondersteuning.

Wij bieden uitgebreide dienstverlenging voor netwerk- en ICT gerelateerde zaken, denk hierbij aan de bekabeling en eventueel benodigde hardware. Tevens biedt JK glasvezel vele andere (online) diensten waarvoor een goede breedband zoals glasvezel benodigd is, zoals bijvoorbeeld VoIP Telefonie, Online Backup, Office 365, Exchange online, Remote werken, VPN, mobiel beelden bekijken van uw beveiligingscamera's en andere online diensten. Als u met ons contact opneemt, kijken we samen met u naar de mogelijkheden en de gewenste oplossing.

Particuliere inschrijfformulieren

Op het glasvezelnetwerk van Iedereen Glasvezel in het Land van Cuijk bieden wij de keuze uit de particuliere glasvezelproviders Glasnet, Netrebel, Multifiber, Plinq, SNLR, TriNed en Tweak. De beschikbare particuliere inschrijfformulieren en brochures (inclusief zenderoverzicht) zijn per provider hieronder opgenomen en in PDF-formaat te downloaden. Voor uitgebreid advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zakelijke inschrijfformulieren

Op het glasvezelnetwerk van Iedereen Glasvezel in het Land van Cuijk bieden wij de keuze uit de zakelijke glasvezelproviders JKglasvezel, Plinq, TriNed en WeServe. De beschikbare zakelijke inschrijfformulieren en brochures per provider hieronder opgenomen en in PDF-formaat te downloaden. Voor uitgebreid zakelijk advies en andere provider mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Iedereen Glasvezel in het Land van Cuijk

Het is definitief: er komt glasvezel in het Land van Cuijk! De campagne van LVCNET, opgericht door inwoners van het Land van Cuijk, heeft haar vruchten afgeworpen. Voor de grote commerciële partijen was deze regio niet interessant genoeg, omdat de aanleg van glasvezel in deze regio niet winstgevend genoeg is. Dit heeft te maken met het feit dat het Land van Cuijk een dunbevolkt gebied is door de hoeveelheid buitengebied en de spreiding van huizen in de kernen.

De campagne werd uitgevoerd met zeer veel gratis werkzaamheden door honderden vrijwilligers uit de vijf gemeenten (Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert, en Sint Anthonis) zoals onder andere het bestuur, ambassadeurs en leden van verenigingen via de clubactie. Het glasvezelnetwerk wordt zowel in de kernen als in buitengebieden en bedrijventerreinen uitgerold. De campagne kon alleen uitgerold worden bij genoeg aanmeldingen.

Uiteindelijk hebben alle inspanningen ervoor gezorgd dat veel inwoners het besef kregen dat glasvezel het netwerk van de toekomst is. Met E-Fiber, een bedrijf gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel, kon de uitrol van glasvezel daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Commercieel partner en Technisch adviseur LVCNET

JK glasvezel werkt als commercieel en technisch adviseur en begeleider nauw samen met de coöperatie LVCNET. Ook zijn wij als dealer van de providers actief betrokken bij de campagne en de uitrol van een glasvezelnetwerk in het gehele Land van Cuijk. Op ons kantoor te Oploo is tevens een informatiepunt ingericht voor informatie over glasvezel van LVCNET.

Als Partner van LVCNET biedt JK glasvezel ondersteuning bij alle activiteiten en evenementen van LVCNET. Zo is JK bij zoveel mogelijk spreekuren en informatie avonden aanwezig om de ambassadeurs en de inwoners van het Land van Cuijk te kunnen ondersteunen bij vragen en hen te informeren en adviseren over wat glasvezel voor hen kan betekenen en welk pakket voor hen interessant zou kunnen zijn.

LVCNET glasvezel