Deurne krijgt Glasvezel

Uitrol glasvezel Deurne en Gennep

Uitrol glasvezel netwerk in gemeenten Deurne en Gennep

In navolging van de vraagbundelingscampagne in het Land van Cuijk, zijn ook de glasvezelcampagnes in de gemeenten Deurne en Gennep succesvol verlopen. In beide gebieden is kenbaar gemaakt dat een glasvezelnetwerk wordt uitgerold.

De vraagbundelingscampagne in Deurne werd gerealiseerd door de inzet van Iedereen Glasvezel en lokale glasvezelambassadeurs, zoals JK glasvezel. Het glasvezelnetwerk zal dan ook door Iedereen glasvezel worden uitgerold.

De campagne in Gennep werd door de initiatiefnemers van onder andere LVCNET en Limburg glasvezel, gezamenlijk met lokale glasvezelambassadeurs (waaronder JK glasvezel) uitgevoerd. Zoals verwacht was de animo in de dorpen hoger dan in de kern van Gennep.

 

ISDN telefonie wordt uitgefaseerd: VoIP Telefonie!

Ook op zakelijk gebied zal het één en ander veranderen. Zo wordt ISDN telefonie steeds meer uitgefaseerd, waardoor ISDN telefonie vanaf September 2019 niet meer ondersteund wordt door KPN. VoIP Telefonie in combinatie met glasvezel is in dat geval een zeer geschikte combinatie. Onder de naam HIP levert JK automatisering, Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding. De mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. JK automatisering kan u hierover uitgebreid informeren.

Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.