JK automatisering glasvezelspecialist

Maasvallei Beurs 2018

Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Als glasvezelspecialist uit Oploo en Beuningen staat JK automatisering wederom op de Maasvallei Business Beurs te Boxmeer om de bezoekers uitgebreid te informeren over de mogelijkheden van snelle glasvezel Internetverbindingen. Dit jaar vindt de beurs plaats op woensdag 7 en donderdag 8 november in het Lion Center op Industrieterrein Saxe Gotha. Wat deze beurs zo bijzonder maakt is het overweldigende draagvlak van exposanten, participanten, sponsoren, ondernemers, bedrijven, ondernemersverenigingen en instellingen. Organisaties die allemaal samenwerken om de regio een mooie Business Beurs te bieden. Gezamenlijk biedt Maasvallei bezoekers van de Business Beurs Boxmeer, gratis parkeergelegenheid, gratis entree en gratis twee consumpties om haar gastvrijheid te bekrachtigen.

JK Automatisering is onafhankelijk dealer van verschillende Glasvezelproviders zoals o.a.:  Multifiber, Netrebel, Plinq, TriNed, Tweak, SNLR en WeServe. Vanaf het begin van de LVCNET campagne in 2016 heeft JK automatisering een hoofdrol vervult als partner van de coöperatie LVCNET. In die rol heeft JK de ambassadeurs, vrijwilligers, de inwoners en ondernemers in het Land van Cuijk bijgestaan met technisch en provider advies in meer dan 200 georganiseerde evenementen.

Doordat E-fiber de uitrol van het glasvezelnetwerk gaat verzorgen, is JK automatisering een partnerschap met E-fiber aangegaan. JK heeft partnerschappen gesloten met vrijwel alle Glasvezelproviders die hun diensten leveren op de E-fiber netwerken. Wij streven altijd naar het pakket dat het meest passend is in de situatie van de aanvrager. Als onafhankelijk dealer streven wij er naar om ook met eventuele nieuwe aanbieders op het glasvezelnetwerk van E-fiber afspraken te maken. De afspraken met E-fiber en de Glasvezelproviders beperkt zich zeker niet tot de grenzen van het Land van Cuijk, maar ook ver daarbuiten.

Bij ons kunnen zowel bedrijven als particulieren zich inschrijven voor glasvezeldiensten door een abonnement bij ons af te sluiten voor één van de providers. Pas na oplevering van het glasvezelnetwerk wordt uw contract geactiveerd en komen de diensten beschikbaar. U gaat ook dan pas betalen. U kunt zich door ons laten adviseren, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Wij zullen ook ondersteuning bieden bij de uitrol van het netwerk en kunnen ook de technische installaties uitvoeren. Bezoek voor extra informatie en alle inschrijfformulieren van de Glasvezelproviders de glasvezelpagina op onze website.

Bezoek onze stand #25-28 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018.

Kennis, Ontwikkeling, Advies, Klantgerichtheid, Service en Vertrouwen vormen onze basis voor u!

Deel met uw netwerk
LinkedIn | JK automatisering
Facebook | JK automatisering
Facebook | JK automatisering
Google+ | JK automatisering
Google+ | JK automatisering
https://www.jk-ict.nl/jk-automatisering/maasvallei-business-beurs-boxmeer-2018/

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.