JK automatisering glasvezelspecialist

Maasvallei Beurs 2018

Maasvallei Business Beurs Boxmeer

Op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018 van 16:00 - 21:00 uur vindt de Maasvallei Business Beurs Boxmeer plaats in het Lion Center op Industrieterrein Saxe Gotha. Ruim 150 lokale en regionale bedrijven uit allerlei branches, gratis entree, twee consumpties en gratis parkeergelegenheid maakt het zeer interessant om een bezoek aan deze beurs te brengen. Het JK team is ook aanwezig met de verschillende takken en nodigt u van harte uit met een gratis ticket.

JK automatisering

Per 1 september 2019 zullen analoge en ISDN lijnen definitief worden uitgefaseerd. Dit besluit heeft voor veel bedrijven een enorme invloed. Hoe nu verder met telefonietoepassingen en alarm-, fax- en pindiensten?

VoIP Telefonie is een volwaardig alternatief voor ISDN. Hosted Telefonie over IP betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding met uitgebreide functionaliteiten, schaalbare opties, integratie met mobiele telefonie en vaak nog lagere kosten dan traditionele telefonie. Het JK team adviseert u over automatisering en IT-oplossingen.

JK glasvezel

Op de beurs is extra aandacht voor glasvezel. Op de stand van JK glasvezel staan ook de zakelijke providers  Plinq, TriNed en WeServe. JK glasvezel is actief betrokken als partner en dealer van dienstaanbieders bij de campagnes van de vijf gemeenten in het Land van Cuijk, gemeente Gennep en gemeente Deurne.

Glasvezel biedt een zeer snelle en stabiele internetverbinding, waardoor nieuwe mogelijkheden beschikbaar komen. Verbindingen thuis en onderweg met kantoor, werken in de Cloud, filiaalkoppelingen, Online back-up, Office 365 en Exchange, VoIP bellen, maar ook IP camera toepassingen behoren tot de oplossingen om efficiënter en gebruiksvriendelijker te kunnen werken. JK glasvezel adviseert u graag over de mogelijkheden die glasvezel biedt.

Bij ons kunnen zowel bedrijven als particulieren zich inschrijven voor glasvezeldiensten door een abonnement bij ons af te sluiten voor één van de providers. Pas na oplevering van het glasvezelnetwerk wordt uw contract geactiveerd en komen de diensten beschikbaar. U gaat ook dan pas betalen. U kunt zich door ons laten adviseren, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Wij zullen ook ondersteuning bieden bij de uitrol van het netwerk en kunnen ook de technische installaties uitvoeren. Bezoek voor extra informatie en alle inschrijfformulieren van de Glasvezelproviders de glasvezelpagina op onze website.

JK EV solutions

Ook zijn de nieuwste oplossingen voor het opladen van elektrische auto's en motoren op de stand van JK EV solutions te aanschouwen. Een elektrische motor en diverse laadoplossingen staan tentoongesteld. De EV specialisten geven u graag informatie en advies.

Wij zien u graag bij onze stand #25-28 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op woensdag 7 en donderdag 8 november 2018.
Jordans automatisering op de Maasvallei Beurs Boxmeer
Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.