Cloud diensten, overal op ieder device toegang tot uw data!

Cloud diensten zijn online diensten die overal en altijd toegankelijk zijn voor verschillende type apparaten. De cloud is simpelweg gezegd een opslagplaats van gegevens, software en bestanden waar u met uw inloggegevens altijd en overal toegang tot hebt.

Zo heeft u vanaf uw smartphone, tablet, laptop, PC en andere hardware altijd toegang tot de diensten die in de 'cloud' zijn opgeslagen. De data en bestanden van cloud diensten worden opgeslagen in een beveiligde datacenter en niet meer lokaal in het geheugen van de harde schijf of op de server.

Het internetgebruik neemt jaarlijks toe, waarbij de opslag en bereikbaarheid van uw data ook steeds belangrijker wordt. Middels het cloud werken en met behulp van online backup kunt u vanuit elke locatie en op elk moment veilig bij uw bestanden zonder verlies van data.  Hierdoor worden Cloud diensten en het 'werken in de cloud' steeds meer de standaard.

Voordelen van cloud diensten

Flexibiliteit  Verbeterde mobiliteit door plaats- en tijdonafhankelijkheid
Snelle implementatie  Kostenbesparing door lagere investeringen
Gebruiksvriendelijk  Opslag van uw data bij beveiligde datacenters
Mobiele devices  24/7 beschikbaarheid tot uw data
Betaalbaar  Automatische updates en onderhoud bij storingen
OSX/Windows  Flexibiliteit en maatwerk, cloud diensten aanpasbaar op hetgeen wat u nodig heeft

Online Backup

Met de betrouwbare Acronis online backup oplossing blijven uw bestanden altijd veilig opgeslagen. U heeft met deze cloud oplossing altijd beschikking tot uw data.

Lees verder

Microsoft Office 365

Met Microsoft Office 365 heeft u altijd en overal toegang tot alle vertrouwde hulpprogramma's, zoals Word, Excel, PowerPoint, OneDrive en Outlook.

Lees verder

Webhosting

Wilt u uw bedrijf presenteren op het internet? JK automatisering kan u adviseren en support verlenen bij domeinregistratie, e-mailhosting, webhosting en webdesign.

Lees verder