Optimale bescherming van uw mailserver met de Intention Spamfilter

Het aantal ongewenste en potentieel gevaarlijke e-mails blijft groeien, daardoor is het van groot belang om uw mailserver zo optimaal mogelijk te beveiligen. Met de Spamfilter van Intention biedt JK automatisering een betrouwbare beveiliging voor de mailserver.

Voor alle hosting maakt Intention gebruik van de geavanceerde spamfilter en virusscanner gemaakt door SpamExperts. Hierdoor krijgen ongewenste en potentieel gevaarlijke e-mails geen kans om in uw inbox te komen. Met 99,98% filter nauwkeurigheid met bijna nul 'false positives' in de eigen opgezette "SpamExperts Local Cloud" leveren zij een eersteklas e-mail beveiliging.

Daarbij heeft u een eigen login om in de spamfilter portal in te loggen en kunt u hier ten alle tijden zien welke e-mails worden tegengehouden. U kunt vervolgens de keuze maken om de mails definitief te verwijderen of om alsnog vrij te geven voor aflevering bij uw mailserver. Tevens worden mails tot 72 uur gegarandeerd bewaard als de mailserver niet bereikbaar is.

Spamfilter Intention
Software

JK biedt complete IT business software voor de financiële en logistieke administratie en voor beveiliging met mailserver, spamfilter en antivirus software.

Lees verder

ESET Antivirus

ESET Antivirus biedt snelle, effectieve, gebruiksvriendelijke en lichte software om uw digitale wereld te beschermen zonder het systeem te vertragen.

Lees verder

Kerio Connect

Kerio Connect is een mailserver met uitgebreide functionaliteiten die u op een veilige manier toegang verschaft tot uw gegevens en u optimaal beschermt.

Lees verder