Maasvallei Business Beurs 2018

Maasvallei Business Beurs Boxmeer

JK automatisering, al ruim 25 jaar uw kennis voor het bedrijfsnetwerk!

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 van 16:00 – 21:00 uur vindt de Maasvallei Business Beurs Boxmeer plaats in het Lion Center op Industrieterrein Saxe Gotha. Het JK team nodigt u van harte uit om deze beurs te bezoeken. Wij schenken dit jaar extra aandacht aan King Business Software, de mogelijkheden van glasvezel en slimme laadoplossingen om elektrische auto’s op te laden. Daarnaast is het een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te zien. U kunt gratis parkeren en genieten van een kopje koffie, thee en hapjes.

KING Business Software voor de administratieve automatisering

King maakt al meer dan 35 jaar betrouwbare business software voor het optimaliseren van de financiële en logistieke bedrijfsprocessen van ZZP’ers tot grote bedrijven in verschillende branches. Met de software van King bent u flexibel, heeft u vele uitbreidingsmogelijkheden en betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Tijdens de beurs kunnen wij u adviseren en informeren over de mogelijkheden van King voor uw organisatie.

Roaming WiFi, VoIP Telefonie en online diensten met glasvezel

De uitrol van glasvezel in het Land van Cuijk is in volle gang. Sommige gebieden zijn al aangesloten, daar waar anderen nog eventjes geduld moeten hebben. Ook buiten het Land van Cuijk zijn in verschillende gemeenten glasvezelcampagnes in volle gang of onlangs afgerond.

De komst van glasvezel biedt organisaties op het gebied van ICT extra mogelijkheden. Denk hierbij aan online diensten zoals Online Back-up, Office 365, Exchange, IP Camera’s en VoIP Telefonie, waarvoor een goede breedband als glasvezel benodigd is. Wij kunnen de complete bekabeling en IT infrastructuur voor zelfstandigen en MKB’ers in kaart brengen.

JK glasvezel is als partner van E-fiber, onafhankelijk adviseur en partner van alle deelnemende glasvezel providers in het Land van Cuijk en omgeving. Met meer dan 25 jaar ervaring in netwerkverbindingen en ICT oplossingen, kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden van glasvezel voor uw organisatie.

Slimme EV laadoplossingen van JK EV solutions

Het aantal elektrische auto’s op de weg en ook het aanbod van verschillende type elektrische auto’s neemt alsmaar toe. Dit heeft als gevolg dat de elektrische auto steeds vaker waarneembaar is in het wagenpark en op de parkeerplaats. Om het elektriciteitsnetwerk van bedrijven te ontlasten zijn betaalbare slimme laadoplossingen ontwikkeld om de auto’s op te laden. Wij informeren u graag over de trends en ontwikkelingen op dit gebied.

Bezoek ons op stand 54-55 tijdens de Maasvallei Business Beurs Boxmeer op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019. Bestel hier uw gratis toegangsbewijs.
Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.