EV laadoplossingen

Maatwerk Laadoplossingen

JK EV solutions voor een laadoplossing, laadstation en laadkabel op maat

Elektrische auto’s en laadpalen zijn steeds meer een onderdeel van het straatbeeld geworden. Daar waar vele automerken begonnen met de ontwikkeling van hybride plug-in modellen, investeren deze merken nu veelal in volledig elektrische auto’s. De vraag is ook niet meer of elektrisch rijden de toekomst heeft, maar wanneer zal de omslag naar elektrisch rijden gemaakt worden.

Sinds 2012 levert JK EV solutions laadoplossingen (op maat) om de accu’s van hybride plug-in en elektrische voertuigen op te laden. Met advies, (digitale) schouwing, levering en installatie op maat kan JK EV solutions de gewenste laadoplossing voor thuis en op het werk realiseren.

JK EV solutions hanteert een andere werkwijze dan de meeste webwinkels in de EV markt. Daar waar vele webshops voornamelijk vanuit het product leveren, denkt JK EV solutions in oplossingen en voegt zijn kennis toe. Met verschillende (maat) uitvoeringen kijken wij naar de (parkeer)wens van de klant en daaraan koppelen wij een oplossing. Naast maatwerk, zijn er ook de standaard oplossingen beschikbaar, om zo iedere parkeersituatie en verschillende wensen omtrent het opladen te kunnen beantwoorden met een passende oplossing.

Schroefbare stekkers en kabellengtes op maat

Waarbij vele standaard oplossingen zijn uitgevoerd met vaste kabellengtes, levert JK maatwerk kabellengtes door de intense samenwerking met producent Ratio Electric. Spiraalkabels, korte kabellengtes om zo min mogelijk aan kabel weg te hoeven hangen of juist langere lengtes om grotere afstanden te kunnen overbruggen, zijn allemaal opties waarmee de laadstations, mobiele laders en laadkabels kunnen worden uitgevoerd.

Wij leveren vervangende schroefbare stekkers. Hierdoor is het mogelijk om het type stekker om te wisselen, indien een auto met een andere type laadaansluiting (Type 1 / Type 2) wordt aangeschaft. Hierdoor kunnen wij vaak een kostengunstige oplossing bieden voor de vervangingsgedachte van de klant.

Laadstations met toegangs- en verrekening mogelijkheid

Met deze oplossing kunt u uw laadstation ook laten gebruiken door klanten, medewerkers maar ook bekende en niet bekende gebruikers onder de door u gewenste condities en tijdstippen. Zo zijn er opties met of zonder abonnementskosten, heeft u actuele en historische laadinformatie beschikbaar en kunt u met een laadpas of uw smartphone het laden activeren en deactiveren. De mogelijkheden verschillen per model.

EVITA laadstation met innovatief design

Ratio Electric brengt met zijn EVITA laadpalen één van de weinige design laadpalen op de markt. Zo kan gekozen worden voor een houten of aluminium afwerking.

 

Geen kabels meer oprollen met behulp van de kabelhaspel

Doordat oplossingen met laadkabels nog steeds de norm vormen, zal na het opladen de kabel ook weer teruggehangen moeten worden en omgekeerd voor als de auto weer opgeladen moet worden. Bij een langere kabellengte kan de kabelhaspel de opruim routine vereenvoudigen.

 

Het Transformer Laadstation

De Nissan e-NV200, Nissan Leaf, Hyundai Kona, Hyundai Ionic, Jaguar I-Pace en andere auto’s: ze hebben allen één ding gemeen, ze kunnen namelijk opgeladen worden met een voeding van enkel fase 32A. De meeste huishoudens en klein bedrijven hebben hiervoor onvoldoende capaciteit, waardoor ze de auto met een lager vermogen moeten opladen. Met het Transformer Laadstation van Ratio wordt 3-fase (400V) 16A voeding omgezet naar enkel fase (230V) 32A. Hierdoor kunt u toch snel uw auto opladen, zonder dat u dure omzettingen in de elektriciteitsvoorziening dient uit te voeren.

Doordat niet ieders wensen en ieders (parkeer)situatie hetzelfde is, nemen wij graag met u de gewenste laadoplossing door en geven wij advies op maat. Ook kunnen wij de gehele installatie van uw laadstation, inclusief eventuele aanpassingen in de meterkast en bekabeling, laten uitvoeren door erkende installateurs verspreid door het gehele land.

Deel met uw netwerk

Eén reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.