Inschrijven glasvezel gemeente Deurne

Inschrijven voor glasvezel in Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden en Zeilberg.

U kunt zich online inschrijven of door het betreffende formulier van de gewenste provider te downloaden, volledig in te vullen en aan ons te retourneren. Ook kunt u contact opnemen, zodat we u kunnen adviseren in de juiste provider met het juiste pakket. Door het contract bij ons af te sluiten heeft u advies op maat, één aanspreekpunt en een zo optimaal mogelijke technische ondersteuning.

Wij bieden uitgebreide dienstverlenging voor netwerk- en ICT gerelateerde zaken, denk hierbij aan de bekabeling en eventueel benodigde hardware. Tevens biedt JK automatisering vele andere (online) diensten waarvoor een goede breedband zoals glasvezel benodigd is, zoals bijvoorbeeld VoIP Telefonie, Online Backup, Office 365, Exchange online, Remote werken, VPN, mobiel beelden bekijken van uw beveiligingscamera's en andere online diensten. Als u met ons contact opneemt, kijken we samen met u naar de mogelijkheden en de gewenste oplossing.

Particuliere inschrijfformulieren

De glasvezelcampagne van glasvezel Deurne bestaat uit de particuliere glasvezelproviders Glasnet, Multifiber, SNLR, TriNed en Tweak. De beschikbare particuliere inschrijfformulieren en brochures (inclusief zenderoverzicht) zijn per provider hieronder opgenomen en in PDF-formaat te downloaden. Voor uitgebreid advies kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zakelijke inschrijfformulieren

De glasvezelcampagne van glasvezel Deurne bestaat uit de zakelijke glasvezelproviders JKglasvezel, TriNed en WeServe. De beschikbare zakelijke inschrijfformulieren en brochures per provider hieronder opgenomen en in PDF-formaat te downloaden. Voor uitgebreid zakelijk advies en andere provider mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Commercieel partner en Technisch adviseur Iedereen Glasvezel en gemeente Deurne

JK glasvezel werkt als partner en commercieel en technisch adviseur en begeleider nauw samen met netbeheerder Iedereen Glasvezel en de initiatiefnemers in de gemeente Deurne. Ook zijn wij als dealer van de providers actief betrokken bij de campagne en de uitrol van een glasvezelnetwerk in de gemeente Deurne. Op ons kantoor te Oploo is tevens een informatiepunt ingericht voor informatie over glasvezel.

Als Partner van Iedereen Glasvezel biedt JK glasvezel ondersteuning bij alle activiteiten en evenementen omtrent de glasvezelcampagne. Zo is JK bij zoveel mogelijk spreekuren en informatie avonden aanwezig om de vrijwilligers en de inwoners van de gemeente Deurne te kunnen ondersteunen bij vragen en hen te informeren en adviseren over wat glasvezel voor hen kan betekenen en welk pakket voor hen interessant zou kunnen zijn.