JK automatisering voor advies, levering, installatie en implementatie van uw software

JK automatisering levert complete software voor de financiële en logistieke administratie. Daarnaast bieden wij verschillende software aan om het netwerk, systemen en apparaten te beveiligen.

In een tijdperk waarbij het internetgebruik steeds verder toeneemt, is het van groot belang om veilig gebruik te kunnen blijven maken van internet en de e-mail diensten. Deze toename zorgt er ook voor dat er meer misbruik en bedreigingen ontstaan. Het aantal berichtgevingen over hackers en ransomware nemen steeds verder toe. Daarom raadt JK de beveiliging van ESET Internet Security en als mailserver Kerio-connect aan.

Daarnaast is het automatiseren van bedrijfsprocessen in deze tijd niet meer weg te denken. King  maakt al meer dan 35 jaar betrouwbare business software voor het optimaliseren van de financiële en logistieke bedrijfsprocessen van ZZP'ers tot grote bedrijven in verschillende branches. Met de software van King bent u flexibel, heeft u vele uitbreidingsmogelijkheden en betaalt u alleen voor wat u gebruikt. Zo kunt u enkel gebruik maken van boekhouding, facturering tot aan een volledig geïntegreerd ERP systeem met order- en voorraadsysteem.

Het JK team kan u adviseren over w bij uw bedrijf past. Naast het leveren van deze software, begeleiden wij onze klanten bij het inzetten van deze software binnen de organisatie. Wij bieden installatie en applicatiebeheer op alle genoemde producten.

ESET Antivirus

ESET Antivirus Virusscanner biedt snelle, effectieve, gebruiksvriendelijke en lichte software om uw digitale wereld te beschermen zonder het systeem te vertragen.

Lees verder

Kerio Connect

Kerio Connect is een mailserver met uitgebreide functionaliteiten die u op een veilige manier toegang verschaft tot uw gegevens en u optimaal beschermt.

Lees verder

Spamfilter

Het aantal ongewenste en potentieel gevaarlijke e-mails blijft groeien. Met de Spamfilter van Intention is uw mailserver optimaal beschermd.

Lees verder