JK automatisering voor advies, levering, installatie en implementatie van uw software

JK automatisering levert complete software voor de financiële en logistieke administratie. De business software pakketten ondersteunen zelfstandigen tot aan het MKB in verschillende branches om de boekhouding en bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarnaast bieden wij verschillende software aan om het netwerk, systemen en apparaten te beveiligen.

JK automatisering biedt verschillende (branchegerichte) pakketten om de financiële en logistieke processen binnen uw bedrijf zo effectief en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Met E-boekhouden, TroubleFree’s SMART pakketten, Twinfield en King Business Software biedt JK voor een ieder wat wils. Van ZZP’er tot MKB’er en van enkel boekhouden tot aan een volledig geïntegreerd order en voorraadbeheer systeem.

Troublefree bevat branchegerichte pakketten voor efficiëntie van inkooporder tot factuur, zoals SmartTrade, SmartStone, SmartGarden en SmartBulb. Twinfield maakt gebruik van slimme online boekhoudsoftware voor iedere ondernemer. Hierbij is realtime inzicht verkrijgbaar dankzij de cloud. Ook is Twinfield eenvoudig te koppelen aan andere software pakketten. E-Boekhouden is ideaal geschikt voor het online boekhouden en factureren voor starters, ZZP'ers, ondernemers, verenigingen en stichtingen en accountants. King Business Software is een pakket voor de financiële en logistieke administratie. King is branche onafhankelijk en speciaal voor het MKB ontwikkeld.

In een tijdperk waarbij het internetgebruik steeds verder toeneemt, is het van groot belang om veilig gebruik te kunnen blijven maken van internet en de e-mail diensten. Deze toename zorgt er ook voor dat er meer misbruik en bedreigingen ontstaan. Het aantal berichtgevingen over hackers en ransomware nemen steeds verder toe. Daarom raadt JK de beveiliging van ESET Internet Security en als mailserver Kerio-connect aan.

Het JK team kan u adviseren welk pakket bij uw bedrijf past. Naast het leveren van deze software, begeleiden wij onze klanten bij het inzetten van deze software binnen de organisatie. Wij bieden installatie en applicatiebeheer op alle genoemde producten.

ESET Antivirus

ESET Antivirus Virusscanner biedt snelle, effectieve, gebruiksvriendelijke en lichte software om uw digitale wereld te beschermen zonder het systeem te vertragen.

Lees verder

Kerio Connect

Kerio Connect is een mailserver met uitgebreide functionaliteiten die u op een veilige manier toegang verschaft tot uw gegevens en u optimaal beschermt.

Lees verder

Spamfilter

Het aantal ongewenste en potentieel gevaarlijke e-mails blijft groeien. Met de Spamfilter van Intention is uw mailserver optimaal beschermd.

Lees verder