JK automatisering pand te Oploo

Nieuwe look & feel

JK automatisering met een nieuwe look & feel!

Om de marktontwikkelingen te volgen en de daarbij behorende ondernemerskeuzes te kunnen nemen, werden de activiteiten van J&K Automatisering onder leiding van Mari aan het eind van 2016 ondergebracht bij JK automatisering en ging Frank verder onder de naam JK Business SoftwareHet JK team is na de naamswijziging en wijziging qua organisatie druk bezig geweest met een nieuwe look & feel.

Met frisse energie is hard gewerkt aan een nieuw uiterlijk met herkenning en een knipoog naar het oude. De logo's van JK automatisering, JK EV solutions en JK healthcare zijn verfrist en gemoderniseerd. De vernieuwde huisstijl van JK is vervolgens ook in alle communicatie uitingen terug te zien.

Denk hierbij aan een nieuwe bestickering van de bedrijfsauto's, het briefpapier, banners, posters, visitekaartjes, stickers en de borden aan de weg bij het kantoorpand. Niet alleen aan de buitenkant zijn de veranderingen zichtbaar, maar ook de uitstraling van het interieur van het kantoor is aangepakt.

Daarnaast zijn intern de nodige werkprocessen geoptimaliseerd en zijn het raamwerk en de structuren voor de toekomst uitgezet. Personele veranderingen zijn doorgevoerd, nieuwe software voor ERP en financieel is in gebruik genomen en een nieuwe website is ontwikkeld. Ook zijn er wijzigingen doorgevoerd op het gebied van de bereikbaarheid per mail en telefonisch. Hierbij is getracht om klanten sneller met de juiste persoon binnen het JK team in contact te brengen.

Dit heeft geresulteerd in minder wachttijd voor klanten, een rustigere werkomgeving en efficiëntere werkprocessen. Voor onze klanten zijn ook vernieuwde afspraken gemaakt met hardware-, software- en diensten leveranciers om dezelfde service, en soms een stapje meer, te kunnen blijven bieden.

De look & feel mag dan wel zijn veranderd, wij blijven wie we zijn, een klantgerichte organisatie met advies en support op maat voor particulieren en het MKB. Met een fris en enthousiast JK team tracht JK automatisering haar activiteiten verder te optimaliseren om haar klanten nog gerichter van dienst te kunnen zijn.

Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.