Energiebeurs 2019

Energie Beurs Sint Anthonis

JK EV solutions, deelnemer Energiebeurs Sint Anthonis

Op Zondag 3 Februari van 10:00 tot 16:00 uur vindt de Energie Beurs 2019 plaats in de grote zaal van het MFA Oelbroeck te Sint Anthonis. Deze dag wordt georganiseerd door de dorpsraad Sint Tunnis, waarbij de entree gratis is.

De gemeente Sint Anthonis streeft ernaar om in 2035 energieneutraal te zijn. Om deze ambitie kracht bij te zetten is een commissie duurzaamheid opgericht om onder andere deze energiebeurs te organiseren en het tot stand brengen van een collectief zonnedak.

Tijdens deze dag is er informatie in te winnen over zonnepanelen (Sunprofs), muur en vloer isolatie (Isolatie.com), warmtepompen (Sommers Installatie Techniek), pellet kachels (Woodd kachels), zonnepanelen (Natuma) en elektrisch rijden en laadoplossingen voor elektrische en hybride plug-in auto’s (JK EV solutions). De Dorpsraad Sint Tunnis zal ook een interessepeiling voor zonnedaken en zonneakkers houden en de gemeente Sint Anthonis is aanwezig om voorlichting te geven omtrent subsidies.

Tijdens deze dag zullen ook diverse elektrische auto’s buiten MFA Oelbroeck aanwezig zijn. Zo zullen onder andere een Hyundai IONIQ (auto JK EV Solutions), Hyundai KONA (Oostendorp Auto), Opel Ampera-E (Auto Jetten Cuijk), Nissan Leaf (Bochane) en een Renault Zoe (Bochane). Wij willen deze dealers dan ook bedanken voor het ter beschikking stellen van deze auto's om bezoekers een indruk en impressie van enkele elektrische auto's te geven.

De EV specialisten van JK staan u graag te woord omtrent de mogelijkheden en toepassingen omtrent het elektrisch rijden en de diverse laadoplossingen.

Wij nodigen iedereen van harte uit om een bezoek aan dit initiatief te brengen. Hopelijk zien we elkaar op zondag 3 Februari!

Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.