Glasvezel JK automatisering

Uitrol glasvezel LVCNET

Uitrol glasvezel netwerk LVCNET in volle gang!

Sinds de vraagbundelingscampagne van LVCNET in 2016 is er veel gebeurd. Met hulp van E-Fiber komt er definitief glasvezel in het hele Land van Cuijk. De uitrol van het glasvezel netwerk is al in volle gang. Ze zijn ook al flink aan het werk geweest bij ons kantoor.

Er worden glasvezel inloopspreekuren gehouden om de bewoners te informeren over deze ontwikkelingen. Op 10 Juli was er een zeer grote opkomst bij de aftrap in Oploo en op 12 Juli vindt het spreekuur in Sint Anthonis plaats. De andere dorpen binnen het Land van Cuijk worden nog ingepland, volg voor de planning de media of volg ons op Facebook.

Een paar belangrijke wijzigingen in de uitrol periode van glasvezel: alle panden worden technisch aangesloten ook zonder abonnement, er kan alsnog een abonnement worden afgesloten tegen voordelige tarieven en het buitengebied en bedrijven op bedrijventerreinen hoeven geen eenmalige vergoeding meer te betalen (mits ze zich direct laten aansluiten).

JK automatisering is, als commercieel partner en technisch adviseur van LVCNET en dealer van glasvezel providers, ook aanwezig tijdens deze events om de inwoners te informeren, adviseren en in te schrijven.

Heeft u nog meer informatie nodig of wilt u zich ook inschrijven voor glasvezel? Kom dan naar de glasvezelspreekuren waarbij wij ook aanwezig zijn. Direct contact opnemen met ons voor meer informatie en advies of binnen lopen op ons kantoor in Oploo mag natuurlijk ook.

ISDN telefonie wordt uitgefaseerd: VoIP Telefonie!

Ook op zakelijk gebied zal het één en ander veranderen. Zo wordt ISDN telefonie steeds meer uitgefaseerd, waardoor ISDN telefonie vanaf September 2019 niet meer ondersteund wordt door KPN. VoIP Telefonie in combinatie met glasvezel is in dat geval een zeer geschikte combinatie. Onder de naam HIP levert JK automatisering, Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding. De mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie. JK automatisering kan u hierover uitgebreid informeren.

Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.