JK automatisering voor advies, levering, installatie en onderhoud van uw hardware

Kwalitatief goede hardware is de basis voor een goed systeem of netwerk. JK automatisering staat voor kwaliteit en neemt dan ook alleen genoegen met kwaliteitsproducten voor de particuliere en zakelijke markt. JK automatisering levert een kwalitatief breed assortiment van (maatbouw) pc's, tablets, laptops, notebooks, servers, monitoren, netwerkcomponenten, randapparatuur en nog vele andere producten tegen scherpe prijzen. Daarnaast levert JK automatisering ook computer gerelateerde producten zoals digitale camera's, faxen en kopieermachines.

JK automatisering is dan ook trots om te kunnen vermelden dat zij Premium Partner en Service Partner van Terra Computers, het Nederlandse verkoopkantoor van het Duitse Wortmann AG, is. Terra Computers bouwt al meer dan 30 jaar computersystemen. In Duitsland is Terra Computers al één van de grootste en toonaangevende computermerken. Ook in andere Europese landen, zoals Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Polen, Tsjechië, Italië, België, Luxemburg en natuurlijk Nederland blijft het marktaandeel jaarlijks groeien.

Als Service Partner van Terra Computers kan JK automatisering haar klanten direct service bieden op het moment dat er zich calamiteiten voordoen bij de Terra producten. Dit biedt als voordeel dat het JK team bij een storing direct kunnen handelen om zo uw netwerk, systeem en apparaten weer te laten functioneren. Daarnaast kan JK, naast standaardproducten,  ook maatwerk leveren op alle ICT oplossingen van Terra. Dit partnerschap past compleet bij de werkwijze die JK automatisering wil toepassen:

Gebruiksvriendelijk  Deskundig advies
Snelle implementatie  Hoge servicegerichtheid
Gebruiksvriendelijk  Kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen
OSX/Windows  Voor particulieren en het MKB

Graag staan onze specialisten u te woord met advies over de verschillende mogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Natuurlijk krijgt u als klant een perfecte service en ondersteuning op alle door ons geleverde hardware.