Activatie glasvezel in Land van Cuijk

Activatie glasvezel Land van Cuijk

Eerste glasvezelaansluitingen Land van Cuijk geactiveerd!

De eerste glasvezelaansluitingen in het Land van Cuijk zijn geactiveerd in de gemeente Sint Anthonis. De activatie werd door het bestuur van LVCNET officieel gevierd, waarbij eigenaar Mari Jordans van partner JK glasvezel ook uitgenodigd was om deze viering bij te wonen.

De activatie van de rest van de aansluitingen in de gemeente Sint Anthonis zal spoedig gerealiseerd worden. Vervolgens zullen de gemeentes Boxmeer, Cuijk, Grave en Mill en Sint Hubert ook volgen.

Op sommige plaatsen is glasvezel al binnen gelegd, waar bij andere plaatsen de schouwer is langs geweest of nog een afspraak moet worden ingepland. Stap voor stap wordt bij alle adressen glasvezel binnengebracht. Om ook daadwerkelijk gebruik te kunnen maken van glasvezel zal een abonnement bij één van de deelnemende providers op het netwerk van E-fiber moeten worden afgenomen.

Voor onafhankelijk en persoonlijk advies kunt u terecht bij JK glasvezel. Wij streven altijd naar het pakket dat het meest passend is in de situatie van de aanvrager. Door het contract bij JK af te sluiten heeft u advies op maat, één aanspreekpunt en een optimale technische ondersteuning. Ook bieden wij netwerk- en ICT gerelateerde dienstverlening.

JK glasvezel gaat voor glasvezel voor iedereen in heel Nederland!

Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.