Zakelijk glasvezel

Door de jarenlange ervaring in breedbandverbindingen heeft JK sinds 2015 actief bijgedragen aan een succesvolle glasvezelcampagne in het Land van Cuijk.

Door het succes van deze campagne is JK ook actief betrokken geraakt bij andere projecten in omliggende gemeenten. Wij geloven in glasvezel voor iedereen in Nederland en zetten ons dan ook samen met alle betrokken partijen in om voor iedereen glasvezel te realiseren.

Om onze relaties goed van dienst te kunnen zijn heeft JK een zakelijke glasvezel lijn uitgebracht onder eigen label. Mede door de vrije router keuze kunnen wij beter inspelen op de wensen van onze relaties. Wij verzorgen de installatie zodat u zorgeloos kunt overstappen op zakelijk glasvezel. Ook zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar en beschikbaar voor support.

Daarnaast bieden wij uitgebreide dienstverlenging voor netwerk- en ICT gerelateerde zaken, denk hierbij aan de bekabeling en eventueel benodigde hardware. Tevens biedt JK glasvezel vele andere (online) diensten waarvoor een goede breedband zoals glasvezel benodigd is, zoals bijvoorbeeld VoIP Telefonie, Online Backup, Office 365, Exchange online, Remote werken, VPN, mobiel beelden bekijken van uw beveiligingscamera's en andere online diensten. Als u met ons contact opneemt, kijken we samen met u naar de mogelijkheden en de gewenste oplossing.