JK automatisering, uw ICT kennis!

JK automatisering is sinds 1992 actief als partner van automatisering en ICT oplossingen voor het MKB en particulieren. Voor alle vraagstukken op het gebied van ICT en automatisering biedt JK oplossingen. Met advies en service op maat leveren wij hardware, software, systeembeheer, camera's, telefonie en cloud diensten.

JK EV solutions, uw EV oplaad kennis!

Sinds 2012 levert JK EV solutions laadoplossingen om accu’s van hybride plug-in en elektrische voertuigen op te laden. JK EV Solutions kan de gewenste laadoplossing voor thuis, op het werk en openbaar realiseren. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. Daarbij zijn advies, levering, service en installatie op maat de uitgangspunten.

JK healthcare, uw BabyCam kennis!

In 2006 werd JK healthcare in het leven geroepen. De BabyCam oplossing biedt ouders 24/7 beeld van hun kindje in het ziekenhuis zien via internet op de PC, laptop of mobiel. Daarnaast biedt deze applicatie extra ondersteuning aan de afdeling. Deze oplossing draait al jarenlang in meerdere ziekenhuizen binnen de Benelux.

JK glasvezel, uw Glasvezel kennis!

Vanaf 2015 heeft JK actief bijgedragen aan een succesvolle glasvezelcampagne in het Land van Cuijk. Ook in andere gemeenten is JK actief betrokken. Door de omvang en intensiteit van deze activiteiten is JK glasvezel ontstaan om voor iedereen in Nederland glasvezel te realiseren. Daarbij is onafhankelijk advies onze inzet.

Historie JK

In 1992 werd Jordans automatisering opgericht met de ICT tak. EV, healthcare en glasvezel zijn sindsdien aan de activiteiten toegevoegd. Een overzicht van de belangrijkste ontwikkelingen is uiteengezet.

Lees verder

Voorwaarden en Privacy

De algemene voorwaarden, privacyverklaring, verwerkersverklaring, cookiebeleid en disclaimer zijn hier vindbaar. Deze documenten zijn geldig voor alle takken van Jordans automatisering BV.

Lees verder