JK automatisering uw ICT kennis!

JK automatisering is sinds 1992 actief als partner van automatisering en ICT oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Voor al uw vraagstukken op het gebied van ICT en automatisering biedt JK oplossingen. Daarbij leveren wij de bijbehorende producten, diensten en services.

JK EV solutions uw EV oplaad kennis!

Sinds 2012 levert JK onder de naam JK EV solutions laadoplossingen (op maat) om de accu’s van hybride plug-in en elektrische voertuigen op te laden. Met advies, digitale schouwing, levering en installatie op maat kan JK EV Solutions de gewenste laadoplossing voor thuis en op het werk realiseren.

JK healthcare uw BabyCam kennis!

In 2006 werd JK healthcare toegevoegd. Met de ontwikkelde BabyCam oplossing kunnen ouders en verzorgers op hun PC, laptop of mobile device, via een web portal, 7 dagen in de week en 24 uur per dag hun kindje zien in het ziekenhuis. Deze oplossing draait al jarenlang in verschillende ziekenhuizen in de Benelux.

JK glasvezel uw Glasvezel kennis!

JK glasvezel heeft vanaf 2015 actief bijgedragen aan een succesvolle glasvezel campagne in het Land van Cuijk. Door de omvang en intensiteit van de glasvezel activiteiten is JK glasvezel ontstaan om voor iedereen in Nederland glasvezel te realiseren. Onafhankelijk advies is daarbij onze inzet!

Historie JK

Een korte samenvatting van de belangrijkste gebeurtenissen van JK sinds de oprichting in 1992, met onder meer de verandering van huisstijl en het toevoegen van de takken EV solutions, healthcare en glasvezel.

Lees verder

Voorwaarden en Privacy

De algemene voorwaarden, privacyverklaring, verwerkersverklaring, cookiebeleid en disclaimer van Jordans automatisering BV overzichtelijk weergegeven op één pagina met links naar de documenten.

Lees verder