JK automatisering is Gold Partner van ESET Antivirus software

ESET Antivirus biedt u een snelle, effectieve en gebruiksvriendelijke bescherming zonder u tot last te zijn. Slimme proactieve detectie blokkeert de meeste bekende en onbekende bedreigingen, uren of zelfs dagen voordat andere producenten dit doen. Snelle, lichte en onopvallende software beschermt uw digitale wereld zonder het systeem te vertragen.

Belangrijkste voordelen

Flexibiliteit  Bescherming tegen virussen, spyware, Trojans, keyloggers en andere malware bedreigingen
Snelle implementatie  Blokkeert proactief tegen bekende en de meeste nieuwe bedreigingen, waardoor u maximaal beveiligd bent
Gebruiksvriendelijk  Scant en schoont internetverkeer en e-mail, zelfs wanneer deze SSL-gecodeerd zijn, zodat uw e-mail altijd veilig is
Mobiele devices  Houdt bedreigingen via verwijderbare media tegen zodat u vol vertrouwen documenten kunt delen
Betaalbaar  Geïntegreerde SysInspector en SysRescue versimpelen systeemanalyses en –herstel
OSX/Windows  Zelfverdediging voorkomt dat malware uw niveau van beveiliging kan verlagen
OSX/Windows  Kleine definitie-updates worden ongemerkt verwerkt, zonder dat het uw systeem belast
OSX/Windows  Gratis technisch support via web of e-mail

ESET is diverse malen verkozen als beste virusscanner door onafhankelijke organisaties die zich bezig houden met computerbeveiliging. ESET biedt meer dan antivirus software, neem gerust eens een kijkje naar alle zakelijke ESET oplossingen.

ESET NOD32 antivirus software

Gebouwd op legendarische ESET NOD32-technologie, biedt ESET NOD32 Antivirus software essentiële bescherming tegen malware met de beste balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak. Naast bekroonde ESET Antivirus en Anti-Spyware, biedt de Gamer Mode bescherming tijdens het gamen zonder het systeem extra te belasten.

De nieuwste versie beschikt over een groot aantal verbeteringen, inclusief bescherming tegen scriptgebaseerde aanvallen. De Exploit Blocker detecteert en blokkeert ransomware en aanvallen die uw scherm vergrendelen. ESET heeft overigens een handig vergelijkoverzicht van particuliere ESET virusscanner software in kaart gebracht.

ESET Internet Security antivirus software

Gloednieuwe ESET Internet Security levert een zeer stabiele bescherming met de beste balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak voor alledaags internetgebruik. Profiteer van de bekroonde ESET Antivirus, Anti-spyware en ESET’s persoonlijke firewall.

Met ESET Internet Security wordt de webcam afgeschermd, zodat niemand misbruikt maakt van de camera. Controleer de beveiliging van de router, beheer de online ontdekkingsreis van uw kinderen en betaal veiliger online. De Exploit Blocker detecteert en blokkeert ransomware en aanvallen die uw scherm vergrendelen. Zoals alle ESET-producten is ESET Internet Security geschikt voor Windows en beschermt het uw PC tegen scriptgebaseerde aanvallen.

ESET Multi-Device Security antivirus software

ESET Multi-Device Security biedt de beste balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak met uitgebreide internetbeveiliging. Op één licentie kunt u gebruik maken van meerdere apparaten voor PC, Mac en Android. De Multi-Device Security licentie is inclusief kindvriendelijke ESET Parental Control voor Android om uw kinderen zorgeloos te laten genieten van het internet.

Met de bekroonde oplossingen van ESET bent uverzekerd van bescherming tijdens het surfen, internetbankieren en online shoppen. Beveilig twee, drie of vijf apparaten en verdeel de beveiliging naar keuze. Met ESET Multi-Device Security is bijhouden van meerdere licenties vanaf nu verleden tijd. Daarnaast kunt u zeer eenvoudig de licentie toevoegen op het nieuwe apparaat bij vervanging van het oude apparaat.

ESET Smart Security Premium antivirus software

ESET Smart Security Premium biedt ultieme meerlaagse internetbeveiliging met de beste balans tussen snelheid, detectie en gebruikersgemak. Met deze optie profiteert u van alle bescherming die ESET te bieden heeft. Naast bekroonde ESET Antivirus en Anti-spyware, biedt het de mogelijkheid om extra veilige wachtwoorden gemakkelijk te generen en beheren.

Ook biedt het de mogelijkheid om uw USB-opslag te versleutelen en uw webcam af te schermen, zodat er geen misbruik gemaakt kan worden. Profiteer van veilig internetbankieren en online betalen, controleer de beveiliging van uw Wi-Fi-router, en lokaliseer en beveilig uw (verloren) laptop met de Anti-diefstal functie.

ESET Endpoint Protection Advanced

Houdt uw bedrijfsnetwerk schoon en bescherm uw computers, mobiele apparaten en servers tegen nieuwe bedreigingen. ESET Endpoint Protection Advanced biedt essentiële meerlaagse cross-platform beveiliging voor het bedrijfsnetwerk, zonder het systeem zwaar te belasten.

Bovenop de standaardbeveiliging bevat deze zakelijke bundel Endpoint Security met een krachtige, ingebouwde web control, two-way firewall met Network Attack Protection en een antispamfilter om uw bedrijfsnetwerk en mobiele medewerkers nog beter te beschermen. Via de ESET Remote Administrator zijn de producten gemakkelijk te beheren vanuit één centrale beheerconsole. Kies voor de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk voor ESET, al meer dan 30 jaar toonaangevend in de antivirus-industrie.

Software

JK biedt complete IT business software voor de financiële en logistieke administratie en voor beveiliging met mailserver, spamfilter en antivirus software.

Lees verder

Kerio Connect

Kerio Connect is een mailserver met uitgebreide functionaliteiten die u op een veilige manier toegang verschaft tot uw gegevens en u optimaal beschermt.

Lees verder

Spamfilter

Het aantal ongewenste en potentieel gevaarlijke e-mails blijft groeien. Met de Spamfilter van Intention is uw mailserver optimaal beschermd.

Lees verder