JK automatisering, uw ICT kennis partner met support op maat!

Onze ICT specialisten staan gereed met uitgebreide service- en supportdiensten voor zowel particulieren als bedrijven.
Telefonische support, support per mail, hulp op afstand en/of op locatie, afhankelijk van de storing en uw wensen.

088 77 30 172
support@JK-ict.nl

De ICT specialisten zijn van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar per mail, telefonisch of op locatie.
Op afspraak kan ook service en support buiten werktijden en werkdagen worden uitgevoerd.

Hulp op afstand

Het JK team maakt onder andere gebruik van Teamviewer voor support en hulp op afstand. JK support met de Teamviewer software kan op twee manieren tot stand worden gebracht.

QuickSupport is geoptimaliseerd voor snelle en eenvoudige support, waarbij u geen software installatie hoeft uit te voeren. U hoeft enkel de software te downloaden en uit te voeren. Met uw ID dat in beeld verschijnt en het JK wachtwoord krijgt een JK team medewerker veilige toegang tot uw apparaat.

Host installatie geeft een continue toegang tot uw apparaat voor een JK team medewerker om onderhoud en support op afstand te kunnen verlenen. Na installatie van de Teamviewer Host is uw apparaat voor een JK medewerker toegankelijk zonder dat u hiervoor zelf aanwezig hoeft te zijn. U dient hiervoor enkel uw apparaat ingeschakeld te hebben. Hierdoor is de Host installatie een ideale oplossing voor monitoring, (server)onderhoud en support.

Download en installeer deze JK hulp op afstand oplossing alleen op verzoek van een JK team medewerker.

JK team QuickSupport

JK team Host