VoIP telefonie, overal bereikbaar via één nummer

Met VoIP Telefonie kunt u op uw zakelijke nummer van kantoor ook thuis of onderweg bereikbaar zijn. Mobiele nummers kunnen gekoppeld worden aan uw HIP bedrijfscentrale, zodat u nog maar één nummer op uw visitekaartje hoeft te drukken. Door HIP te koppelen via uw dataverbinding kan direct gebruik gemaakt worden van het hoogwaardige telefonienetwerk van RoutIt, en verlaagt HIP uw gesprekskosten.

Meer functionaliteiten voor een vast bedrag per maand

Onder de naam HIP levert JK automatisering, Hosted Telefonie over IP. Dit betekent dat u telefoneert via een kwalitatief zeer hoogwaardige IP verbinding, zonder dat u hoeft te investeren in een kostbare telefooncentrale. De spraak (en optioneel video) is van superieure HD kwaliteit, de mogelijkheden zijn zéér uitgebreid en de kosten lager dan bij traditionele telefonie.

De abonnementen zijn zeer flexibel toe te passen en zijn per maand op en af te waarderen. Ook een onbeperkte belbundel behoort tot een van de ruime mogelijkheden. Indien gewenst kunnen er koppelingen worden gemaakt met Outlook adresboeken of andere applicaties zoals CRM-, administratie- en ticketsystemen.

Voor het  koppelen van vast en mobiele telefonie zijn er meerdere mogelijkheden. Dit wordt steeds meer ingezet om flexibel te kunnen werken. Met HIP telefonie innoveert u en bent u klaar voor het nieuwe werken op elke plaats, met elk toestel op elk moment.

Uw voordelen

Vaste maandelijkse kosten   Vaste maandelijkse kosten, geen verassingen achteraf
Centrale in de cloud   Een centrale in de cloud, geen lokale centrale meer nodig
Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is   Telefonie die flexibel, schaalbaar en zeer betrouwbaar is
Op elke locatie beschikbaar   Op elke locatie beschikbaar
Gebruiksvriendelijk   Gebruiksvriendelijk
Productiviteitsverhoging    CRM-koppeling, hogere productiviteit
Direct inzicht in gesprekskosten   Direct inzicht in gesprekskosten
Nummerherkenning   Nummerherkenning is mogelijk
Nummerbehoud   Nummerbehoud is mogelijk
Telefoontoestellen en headsets   Telefoontoestellen en headsets zijn leverbaar
Mobiele telefonie   Mobiele telefonie is eenvoudig te integreren
Eén aanspreekpunt voor data en telefonie   Eén aanspreekpunt voor data en telefonie

Uw telefooncentrale in de cloud, die meebeweegt met de dynamiek van uw bedrijf; alle denkbare mogelijkheden voor een vast tarief per maand. De ideale dienst voor de ZZP-er met online instellingen en voicemail via e-mail. Zelfs de mobiele telefoon kan worden gekoppeld, zodat mobiel en thuis tegelijkertijd overgaan.

HIP telefonie levert functies, die vroeger alleen betaalbaar waren voor multinationals, voor ZZP-ers en eenmansbedrijven, MKB bedrijven en grote(re) organisaties. Flexibel in alle opzichten. Een HIP Centrale is schaalbaar van eenvoudig bellen met doorverbinden tot complexe call centers, waarbij het niet uitmaakt of een agent thuis of op kantoor is.

Met HIP Telefonie heeft u de oplossing voor elke situatie en mist u nooit meer een gesprek! HIP klanten hebben de beschikking over een gebruiksvriendelijke portal waarmee direct alle gespreksdetails inzichtelijk zijn.

De Mobiele telefonie markt is aan het veranderen, JK automatisering kan u hierin adviseren en van dienst zijn voor, aanschaf van toestellen, abonnementen, reparatie en accessoires.