Kerio Connect hét bekroonde alternatief voor Microsoft Exchange!

Kerio Connect voldoet aan de behoefte van kleine- en middelgrote bedrijven door middel van 3 belangrijke principes: eenvoud, stabiliteit en security!

Als mailserver software oplossing sluit Kerio goed aan bij de vraag van het MKB en blijkt daardoor ook de perfecte pasvorm voor kleine- en middelgrote ondernemingen. Kerio Connect is een mailserver met een uitgebreide agenda functionaliteit die u op een veilige manier toegang verschaft tot uw gegevens en u optimaal beschermt tegen virussen en spam.

Elke gangbare mailclient heeft direct toegang tot berichten, contacten, taken en agenda's. Microsoft Exchange of bij sommigen beter bekend als Outlook, dat fungeert als belangrijkste e-mail client voor ondernemers, is uitstekend met Kerio verbonden.

Daarnaast kent Kerio ongeëvenaarde mobiele apparaat ondersteuning voor e-mail, contacten, taken en agenda's. Tevens is Kerio compatibel met iedere mail client en bereikbaar via een moderne webclient via de webbrowser. De betaalbare mailserver software oplossing beschikt onder andere over SSL-encryptie, antispam, antivirus en automatische back-ups.

Flexibiliteit   Flexibiliteit
Snelle implementatie   Snelle implementatie
Gebruiksvriendelijk   Gebruiksvriendelijk
Mobiele devices   Mobiele devices
Betaalbaar   Betaalbaar
OSX/Windows   OSX/Windows

Informeer bij onze specialisten welke meerwaarde Kerio Connect aan uw organisatie kan toevoegen.

Kerio Connect mailserver software oplossing
Software

JK biedt complete IT business software voor de financiële en logistieke administratie en voor beveiliging met mailserver, spamfilter en antivirus software.

Lees verder

ESET Antivirus

ESET Antivirus biedt snelle, effectieve, gebruiksvriendelijke en lichte software om uw digitale wereld te beschermen zonder het systeem te vertragen.

Lees verder

Spamfilter

Het aantal ongewenste en potentieel gevaarlijke e-mails blijft groeien. Met de Spamfilter van Intention is uw mailserver optimaal beschermd.

Lees verder