JK glasvezel uw Glasvezel kennis!

Glasvezel verbindingen voor zakelijk en particulier

Onafhankelijk advies dienstaanbieders

ICT oplossingen, IPTV, cloud diensten

WiFi, bekabeling, netwerk producten

VoIP telefonie, IP camera's

Installatie op maat

JK glasvezel
Land van Cuijk

Glasvezel op het netwerk van E-fiber voor de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Meer informatie

Gemeente Gennep

Glasvezelcampagne Gennep glasvezel voor Gennep, Heijen, Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide.

Meer informatie

Inschrijven glasvezel

U kunt zich inschrijven door het betreffende formulier van de gewenste provider in de juiste regio te downloaden, volledig in te vullen en aan ons te retourneren. Ook kunt u contact opnemen, zodat we u kunnen adviseren in de juiste provider met het juiste pakket. Door het contract bij ons af te sluiten heeft u advies op maat, één aanspreekpunt en een zo optimaal mogelijke technische ondersteuning.

Wij bieden uitgebreide dienstverlenging voor netwerk- en ICT gerelateerde zaken, denk hierbij aan de bekabeling en eventueel benodigde hardware. Tevens biedt JK glasvezel vele andere (online) diensten waarvoor een goede breedband zoals glasvezel benodigd is, zoals bijvoorbeeld VoIP Telefonie, Online Backup, Office 365, Exchange online, Remote werken, VPN, mobiel beelden bekijken van uw beveiligingscamera's en andere online diensten. Als u met ons contact opneemt, kijken we samen met u naar de mogelijkheden en de gewenste oplossing.

Waarom inschrijven voor Glasvezel?

Zeer snel internet   Zeer snel internet
Met glasvezel is het mogelijk om zeer snel internet te krijgen. In tegenstelling tot bij koperen kabels treedt er geen vertraging op als de aansluiting verder van de wijkcentrale gelegen is. U kunt met glasvezel digitale TV van zeer goede HD kwaliteit ontvangen en heel snel gegevens binnenhalen (downloaden) en met dezelfde snelheid versturen (uploaden). Daarnaast kunt u ook

Stabiel en betrouwbaar   Stabiel en betrouwbaar
Glasvezel is betrouwbaarder doordat glasvezel (weerkaatsing van licht) minder storingsgevoelig is voor invloeden van buitenaf en sterker is dan koper. Daarnaast wordt u op een individuele lijn aangesloten en is glasvezel niet gevoelig voor blikseminslag. Uw apparatuur is hierdoor beter beschermd.

Geschikt voor de toekomst   Geschikt voor de toekomst
Door de steeds verdere toename van het internetverbruik, zoals IoT (Internet of Things), zal naar verwachting de huidige internetverbinding via koper niet meer voldoen in de toekomst. Dit in tegenstelling tot het glasvezelnetwerk, die wel geschikt is om de toename van het internetverbruik aan te kunnen.

Kortom u kunt met glasvezel alles wat u al kon en nog veel meer met een hoge constante snelheid voor iedereen, in de kernen maar ook in het buitengebied en bij bedrijventerreinen. U kunt zich door ons laten adviseren, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Wij zullen ook ondersteuning bieden bij de uitrol van het netwerk en kunnen ook de technische installaties uitvoeren.

 

Onafhankelijk advies en dealer van dienstaanbieders

JK glasvezel biedt onafhankelijk advies en streeft daardoor altijd naar het pakket dat het meest passend is in de situatie van de aanvrager. Hierdoor zal JK ook alle beschikbare dienstaanbieders benaderen om de mogelijkheden tot een dealerschap te bespreken. Momenteel is JK glasvezel dealer van de volgende dienstaanbieders: Glasnet, Multifiber, Netrebel, Plinq, SNLR, TriNed, Tweak, WeServe.

Netrebel glasvezel
Glasvezel Plinq
SNLR glasvezel
Trined glasvezel
Tweak glasvezel