JK glasvezel uw Glasvezel kennis!

Glasvezel verbindingen voor zakelijk en particulier   Glasvezel verbindingen voor zakelijk en particulier

Onafhankelijk advies dienstaanbieders   Onafhankelijk advies dienstaanbieders

ICT oplossingen, IPTV, cloud diensten   ICT oplossingen, IPTV, cloud diensten

WiFi, bekabeling, netwerk producten   WiFi, bekabeling, netwerk producten

VoIP telefonie, IP camera's   VoIP telefonie, IP camera's

Installatie op maat   Installatie op maat

Glasvezel in gemeenten Bergen, Deurne, Elsendorp en De Rips, Gennep, Land van Cuijk, Mook en Middelaar en Oss

Door jarenlange en ruime ervaring met breedband verbindingen en de glasvezel expertise en ervaringen van het project in het Land van Cuijk is JK als partner ook actief tijdens de glasvezelcampagnes in de gemeenten Bergen, Deurne, Elsendorp en De Rips, Gennep, Mook en Middelaar en Oss. JK gelooft in glasvezel voor iedereen en zet zich dan ook samen met alle betrokken partijen in om een succesvolle campagne te realiseren.

Gemeente Bergen

Glasvezelcampagne Limburg glasvezel voor Afferden, Aijen, Bergen, Nieuw Bergen, Siebengewald, Well en Wellerlooi.

Meer informatie

Gemeente Deurne

Glasvezelcampagne Deurne glasvezel voor Deurne, Liessel, Neerkant, Vlierden en Zeilberg.

Meer informatie

Elsendorp en De Rips

Glasvezelcampagne Elsendorp en De Rips glasvezel voor alle inwoners en bedrijven

Meer informatie

Gemeente Gennep

Glasvezelcampagne Gennep glasvezel voor Gennep, Heijen, Milsbeek, Ottersum, Ven-Zelderheide.

Meer informatie

Land van Cuijk

Glasvezel op het netwerk van Iedereen Glasvezel in de gemeenten Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert en Sint Anthonis.

Meer informatie

Mook en Middelaar

Glasvezelcampagne Limburg glasvezel voor Middelaar, Molenhoek, Mook en Plasmolen.

Meer informatie

Gemeente Oss

Glasvezelcampagne op het netwerk van E-fiber Iedereen Glasvezel voor de gemeente Oss.

Meer informatie

Inschrijven glasvezel

U kunt zich online inschrijven door de juiste regio te selecteren of  door het betreffende formulier van de gewenste provider te downloaden, volledig in te vullen en aan ons te retourneren. Ook kunt u contact opnemen, zodat we u kunnen adviseren in de juiste provider met het juiste pakket. Door het contract bij ons af te sluiten heeft u advies op maat, één aanspreekpunt en een zo optimaal mogelijke technische ondersteuning.

Wij bieden uitgebreide dienstverlenging voor netwerk- en ICT gerelateerde zaken, denk hierbij aan de bekabeling en eventueel benodigde hardware. Tevens biedt JK glasvezel vele andere (online) diensten waarvoor een goede breedband zoals glasvezel benodigd is, zoals bijvoorbeeld VoIP Telefonie, Online Backup, Office 365, Exchange online, Remote werken, VPN, mobiel beelden bekijken van uw beveiligingscamera's en andere online diensten. Als u met ons contact opneemt, kijken we samen met u naar de mogelijkheden en de gewenste oplossing.

Waarom inschrijven voor Glasvezel?

Zeer snel internet  Zeer snel internet
Met glasvezel is het mogelijk om zeer snel internet te krijgen. In tegenstelling tot bij koperen kabels treedt er geen vertraging op als de aansluiting verder van de wijkcentrale gelegen is. U kunt met glasvezel digitale TV van zeer goede HD kwaliteit ontvangen en heel snel gegevens binnenhalen (downloaden) en met dezelfde snelheid versturen (uploaden).

Stabiel en betrouwbaar  Stabiel en betrouwbaar
Glasvezel is betrouwbaarder doordat glasvezel (weerkaatsing van licht) minder storingsgevoelig is voor invloeden van buitenaf en sterker is dan koper. Daarnaast wordt u op een individuele lijn aangesloten en is glasvezel niet gevoelig voor blikseminslag. Uw apparatuur is hierdoor beter beschermd.

Geschikt voor de toekomst  Geschikt voor de toekomst
Door de steeds verdere toename van het internetverbruik, zoals IoT (Internet of Things), zal naar verwachting de huidige internetverbinding via koper niet meer voldoen in de toekomst. Dit in tegenstelling tot het glasvezelnetwerk, die wel geschikt is om de toename van het internetverbruik aan te kunnen.

Kortom u kunt met glasvezel alles wat u al kon en nog veel meer met een hoge constante snelheid voor iedereen, in de kernen maar ook in het buitengebied en bij bedrijventerreinen. U kunt zich door ons laten adviseren, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Wij zullen ook ondersteuning bieden bij de uitrol van het netwerk en kunnen ook de technische installaties uitvoeren.

Onafhankelijk advies en dealer van dienstaanbieders

JK biedt onafhankelijk advies en streeft daardoor altijd naar het pakket dat het meest passend is in de situatie van de aanvrager. Hierdoor zal JK ook alle beschikbare dienstaanbieders op het netwerk benaderen om de mogelijkheden tot een dealerschap te bespreken. Momenteel is JK glasvezel dealer van de volgende dienstaanbieders: Fiber, Glasnet, Multifiber, Netrebel, Plinq, SNLR, Stipte, TriNed, Tweak, WeServe.

Partner van netwerkbeheerder Iedereen Glasvezel

Iedereen Glasvezel, een initiatief van E-fiber, is netwerkbeheerder en specialist in het aanleggen van glasvezelnetwerken. Als partner van Iedereen Glasvezel biedt JK ondersteuning bij de promotie activiteiten en evenementen bij glasvezelcampagnes in verschillende gemeenten. Door de jarenlange ervaring met breedband verbindingen en de glasvezel expertise vanuit het project in het Land van Cuijk wordt JK erg actief ingezet om de glasvezelspreekuren en overige promotie evenementen optimaal te organiseren en te begeleiden.

Iedereen Glasvezel