JK EV solutions uw EV oplaad kennis!

Thuis, op het werk en openbaar laden

Advies, digitale schouwing en installatie in Nederland

Oplaadstations en mobiele laders

Laadpassen en laadstroom verrekening

Laadkabels en accessoires

Slimme laadoplossingen

JK EV solutions, leverancier van EV laadoplossingen

Sinds 2012 levert JK onder de naam JK EV solutions laadoplossingen (op maat) om de accu’s van hybride plug-in en elektrische voertuigen op te laden. Met advies, digitale schouwing, levering en installatie op maat kan JK EV Solutions de gewenste laadoplossing voor thuis en op het werk realiseren.

Vele bekende automerken erkennen de toename van elektrisch vervoer en zetten daar groots op in. JK blijft de veranderende EV (Elektrisch Vervoer) branche op de voet volgen en is op de hoogte van de meest recente techniek en ontwikkelingen. JK biedt niet alleen oplossingen voor de elektrische auto of hybride plug-in auto maar ook de elektrische motor. Zowel auto's als motoren worden steeds meer ontwikkeld tot elektrische voertuigen.

Oplaadstations en laadpunten

Voor het opladen van uw elektrische auto of hybride plug-in auto hebben wij zowel vaste laadpunten als mobiele laadoplossingen. Wij leveren een kwalitatief breed assortiment aan oplaadstations en laadpunten van de fabrikanten Ratio Electric en ICU Charging Stations.

Of u nu een thuislader wenst, een laadstation op bedrijfslocatie, een openbaar gesteld laadstation, of gebruik wenst te maken van openbare laadpalen, de JK EV specialisten nemen gezamenlijk uw gewenste laadoplossing door en adviseren u in de verschillende mogelijkheden om uw elektrische vervoermiddel zo efficiënt als mogelijk te laden.

Voor op de zaak of thuis, met een vaste kabel of met socket uitvoering, een slimme lader met RFID paslezer of juist praktisch plug & charge, met of zonder laadstroom verrekening, een maatwerk uitvoering of een standaardproduct. Voor iedere elektrische of hybride plug-in auto en voor iedere situatie kunnen wij een gewenste totaaloplossing op maat bieden.

Ratio Laadstation spiraal
ICU EVe Mini Laadpunt
ICU EVe Laadpunt
Ratio Laadstation

Mobiele laders en Laadkabels

JK biedt EV laadoplossingen voor aan een stopcontact, op de camping of voor publieke laadpalen, Ook een laadpas voor openbare oplaadmogelijkheden behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden verschillende mogelijkheden om uw auto ook onderweg en op vakantie in binnen- en buitenland te kunnen laden.

Voor elk type auto biedt JK EV solutions een laadkabel aan voor het laden aan uw laadstation of een laadpaal voor openbaar gebruik. De zwarte of groene EV Laadkabel wordt in Nederland gemaakt en is de enige halogeenvrije en vlam dovende laadkabel met een KEMA keurmerk op de markt. Leverbaar in zowel standaard- als maatwerkuitvoeringen.

Advies en installatie op maat

Doordat niet ieders wensen en ieders (parkeer)situatie hetzelfde is, nemen wij graag met u de gewenste laadoplossing door en geven wij advies op maat. Ook kunnen wij de gehele installatie, inclusief eventuele aanpassingen in de meterkast en bekabeling voor u uitvoeren. Enkele maatwerk oplossingen die wij kunnen realiseren zijn in dit artikel kort beschreven. Uiteraard zijn meerdere maatwerk oplossingen mogelijk.

Door ons netwerk van verschillende erkende partners en installateurs verspreid door het gehele land kan JK EV solutions door heel Nederland leveren en installeren. Doordat JK EV solutions ook advies verstrekt op basis van een digitale schouwing, kunnen wij in heel Europa laadoplossingen leveren.