Brinkevent 2017 stand JK EV solutions

Brinkevent 2017

Samenwerkende ondernemers maken van het Brinkevent 2017 een succes!

Het Brinkevent is een evenement georganiseerd door de Samenwerkende Ondernemers Gemeente Sint Anthonis (SWO). Bij dit evenement krijgen SWO-leden de mogelijkheid om hun bedrijf te promoten op de Brink. Onze drie bedrijfstakken: JK automatisering, JK EV solutions en JK healthcare, zijn ook lid van de SWO. De samenwerking met andere bedrijven en ondernemers wordt door JK zeer belangrijk gevonden.

Op het Brinkevent van zondag 26 november 2017 was JK EV solutions, in samenwerking met JK automatisering en Electric Motorbikes aanwezig. Tijdens dit event deelden JK automatisering, JK EV solutions, Electric Motorbikes en de SWO gezamenlijk een stand. Hierbij werden diverse elektrische motoren en auto's tentoongesteld, zodat de bezoekers konden kennismaken met deze jonge techniek voor persoonlijke vervoermiddelen. Ook waren verschillende type laadoplossingen aanwezig en informeerden de EV specialisten van het JK team geïnteresseerde bezoekers over deze techniek.

Het sfeervolle plein was goed gevuld met een grote groep ondernemers. Met activiteiten voor jong en oud, muziek, eten en drinken en de enthousiaste ondernemers werd het een gezellige dag. Het Brinkevent was ook door Sint en Piet opgemerkt, die uit nieuwsgierigheid ook even een kijkje kwamen nemen. De aanwezigheid van de ondernemers, de vele bezoekers, de plaatselijke horeca en ook het BrinkOrkest maakten ook deze editie van het Brinkevent tot een succes. Daarnaast verzorgde de brandweer ook nog enkele interessante demonstraties. Behalve de activiteiten op het plein, waren ook veel winkeliers in de omgeving geopend voor de bezoekers. Kortom, Sint Anthonis was met alle activiteiten 'the place to be' op deze zondag voor zowel jong en oud!

Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.