LastPass wachtwoordbeheer

Met LastPass wachtwoordbeheer krijg je de beschikking over een veilige en eenvoudige kluis voor al jouw wachtwoorden. Je kunt in deze kluis een onbeperkt aantal wachtwoorden opslaan en op eenvoudige wijze veilige wachtwoorden genereren. Ook kunnen inloggegevens automatisch worden ingevuld. Dit bespaart je enorm veel tijd met het opzoeken en invullen van wachtwoorden. LastPass is er voor zowel particulier als zakelijk gebruik.

Voor particulieren heeft LastPass een gratis instap account. Hierop is het mogelijk om op één apparaat in te loggen. Wil je op al jouw apparaten LastPass kunnen gebruiken? Dan kun je overstappen op het Premium account. Daarnaast heeft LastPass ook een voordelig Familie account. Hiermee kun je LastPass instellen voor het hele gezin. Je kunt wachtwoorden delen met je gezinsleden en ook is het mogelijk om gezinsleden te autoriseren om bij nood toegang te hebben tot jouw kluis. Voor een particulier account verwijzen we je graag door naar de website van LastPass. Je kunt hier het type account kiezen dat je graag zou willen gebruiken. Wil je LastPass eerst uitproberen? Dat is geen enkel probleem. LastPass geeft je namelijk een gratis proefperiode van 30 dagen. Mocht je ondersteuning wensen bij het inrichten van LastPass, dan staan onze specialisten je graag te woord.

Voor zakelijk gebruik willen we je graag persoonlijk adviseren over alle mogelijkheden. Als MSP partner van LastPass kunnen wij de gehele zakelijke omgeving voor jouw bedrijf inrichten. Alle wachtwoorden worden netjes gecategoriseerd in gedeelde mappen, zodat er een duidelijke structuur zichtbaar is in de wachtwoordkluis. Gebruikers krijgen een rol toegewezen en kunnen in groepen worden ingedeeld. Hierdoor is het mogelijk om gebruikers enkel toegang te geven tot de mappen en accounts waarop zij zouden moeten inloggen. Ook kunnen gebruikers inloggen op accounts, zonder dat zij de inloggegevens kunnen uitlezen. Indien een medewerker het bedrijf verlaat, kun je eenvoudig het account deactiveren voor gebruik en kan een nieuw veilig wachtwoord worden gegenereerd.

Met LastPass kun je monitoren of er gebruik wordt gemaakt van unieke en veilige wachtwoorden. De beheerder kan diverse beleidsregels instellen, zodat iedereen zich zal houden aan een veilig wachtwoordbeleid. Met LastPass vereenvoudig je de wijze van inloggen, heb je een veiligere manier van inloggen (met meervoudige authenticatie) en heb je zelf het gehele beheer over de wachtwoordkluis. Bij een Business account kun je tevens jouw medewerkers een gratis privé account aanbieden voor het gehele gezin.

Wij adviseren je graag in alle mogelijkheden en functionaliteiten. Tevens ondersteunen we je bij het opzetten en inrichten van de gehele LastPass omgeving.

Software

JK biedt complete IT business software voor de financiële en logistieke administratie en voor beveiliging met mailserver, spamfilter en antivirus software.

Lees verder

ESET Antivirus

ESET Antivirus biedt snelle, effectieve, gebruiksvriendelijke en lichte software om uw digitale wereld te beschermen zonder het systeem te vertragen.

Lees verder

Kerio Connect

Kerio Connect is een mailserver met uitgebreide functionaliteiten die u op een veilige manier toegang verschaft tot uw gegevens en u optimaal beschermt.

Lees verder