JK automatisering voor advies, levering en installatie van uw camera's

Het gebruik van camera´s neemt steeds verder toe en camera systemen zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar. Voor zowel particulieren als bedrijven en zowel binnen- als buitentoepassingen biedt JK betaalbare camera oplossingen.

Door de komst van de digitale camera is de integratie van camera´s een stuk eenvoudiger geworden. Zo kunt u een digitale camera redelijk eenvoudig in een bestaand computernetwerk plaatsen, beelden opnemen op een server of pc en indien gewenst ook nog besturen.

De meest bekende toepassing voor camera´s is de beveiliging. Camera's die continue of op basis van motion detection beelden opnemen. Ook hier is voor iedere situatie een geschikte camera leverbaar. Beeldmateriaal kan worden opgeslagen op een server of pc. U kunt de beelden terugkijken en indien gewenst exporteren. Omdat iedere situatie anders is komen wij graag bij u kijken wat u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen.

JK automatisering is als bouwer van netwerken reeds vertrouwd met het installeren van de infrastructuur van het netwerk. Het integreren van camera's is voor ons dan ook geen probleem. JK automatisering heeft heel bewust gekozen voor de producten van Axis. Axis is marktleider op het gebied van digitale camera´s en heeft voor vrijwel alle omstandigheden de geschikte producten. JK automatisering is Authorized Partner en Application Development Member van Axis Communications.

Onder de naam JK healthcare zetten we al sinds 2006 gespecialiseerde producten in, zoals onze Babycam software voor ziekenhuizen met de op maat ontwikkelde PoE schakelaar en camera flex-arm oplossing. Ook bij kleinere zorginstellingen zijn we actief met diverse producten en diensten. Producten zoals persoonsalarm en toegangsbeveiliging op basis van IP telefonie, met beeld mogelijkheden.

AXIS Companion Line, betaalbare camerabeveiliging voor thuis en bedrijven!

Met de AXIS Companion Line biedt AXIS naast kwaliteit ook een betaalbare oplossing voor camerabeveiliging. Met deze productlijn is het voor zowel (kleine) bedrijven als mensen thuis mogelijk om voor weinig geld een compleet videobewaking systeem aan te schaffen. De AXIS Companion Line is naar eigen wensen en behoeften samen te stellen.

U heeft keuze uit enkele professionele en kwalitatief hoogwaardige IP-camera's in verschillende uitvoeringen. Alle camera's zijn Full-HD en er is keuze uit camera's voor binnen- en buitengebruik, draadloos of bevestigd via een internetkabel (UTP) en camera's die in het donker goed beeld leveren. Ook is er de mogelijkheid om bepaalde camera's te voorzien van audio, zodat u ongewenste bezoekers kunt afschrikken en inbraak, diefstal of vernieling kunt voorkomen.

Daarnaast kunt u eenvoudig gebruik maken van de gratis videobeheersoftware voor het bewaken van bedrijven, mensen en bezittingen. Met Companion software kunt u de opgenomen beelden eenvoudig terugkijken op uw PC, laptop, tablet of smartphone. Het opnemen van beelden kan via een SD kaart of een recorder, afhankelijk van uw wensen. JK automatisering is door AXIS geselecteerd als Companion partner.

Waarom kiezen voor de AXIS Companion Line?

Flexibiliteit  Keuze uit diverse betaalbare Full HD camera's
Snelle implementatie  Gratis video management software
Gebruiksvriendelijk  Bekijk de beelden vanaf uw smartphone, tablet, laptop of PC
Mobiele devices  Infrarood voor gebruik in het donker
Betaalbaar  Draadloze camera's voor thuis of op het werk
OSX/Windows  Keuze om de beelden op te nemen op SD kaart of recorder
OSX/Windows  Automatisch afspeelbare audio bij detectie
OSX/Windows  Professionele installatie van JK automatisering, AXIS Companion Specialist

Graag adviseren onze Companion specialisten u over de mogelijkheden en bieden wij u een vrijblijvende offerte op maat.