Inschrijven glasvezel LVCNET

U kunt zich inschrijven door het betreffende formulier van de gewenste provider te downloaden, volledig in te vullen en aan ons te retourneren. Ook kunt u contact opnemen, zodat we u kunnen adviseren in de juiste provider met het juiste pakket. Door het contract bij ons af te sluiten heeft u advies op maat, één aanspreekpunt, een directe 1e lijnsupport en een zo optimaal mogelijke technische ondersteuning.

Wij kunnen ook de dienstverlenging verzorgen voor netwerk- en ICT gerelateerde zaken binnenshuis, denk hierbij aan de bekabeling en eventueel benodigde hardware. Tevens kan JK automatisering vele andere (online) diensten bieden waarvoor een goede breedband zoals glasvezel benodigd is, zoals bijvoorbeeld VoIP Telefonie, Online Backup, Office 365, Exchange, Remote werken, VPN, mobiel beelden bekijken van uw beveiligingscamera's en andere online diensten realiseren. Graag zouden wij dan ook met u in contact komen om samen met u de mogelijkheden door te nemen.

Netrebel

Plinq Particulier

Plinq Zakelijk

Trined Particulier

Trined Zakelijk

Multifiber

Waarom inschrijven voor Glasvezel?

Zeer snel internet   Zeer snel internet
Met glasvezel is het mogelijk om zeer snel internet te krijgen. In tegenstelling tot bij koperen kabels treedt er geen vertraging op als de aansluiting verder van de wijkcentrale gelegen is. U kunt met glasvezel digitale TV van zeer goede HD kwaliteit ontvangen en heel snel gegevens binnenhalen (downloaden) en met dezelfde snelheid versturen (uploaden). Daarnaast kunt u ook

Stabiel en betrouwbaar   Stabiel en betrouwbaar
Glasvezel is betrouwbaarder doordat glasvezel (weerkaatsing van licht) minder storingsgevoelig is voor invloeden van buitenaf en sterker is dan koper. Daarnaast wordt u op een individuele lijn aangesloten en is glasvezel niet gevoelig voor blikseminslag. Uw apparatuur is hierdoor beter beschermd.

Geschikt voor de toekomst   Geschikt voor de toekomst
Door de steeds verdere toename van het internetverbruik, zoals IOT (Internet Of Things), zal naar verwachting de huidige internetverbinding via koper niet meer voldoen in de toekomst. Dit in tegenstelling tot het glasvezelnetwerk, die wel geschikt is om de toename van het internetverbruik aan te kunnen.

Kortom u kunt met glasvezel alles wat u al kon en nog veel meer met een hoge constante snelheid voor iedereen, in de kernen maar ook in het buitengebied en bij bedrijventerreinen. U kunt zich door ons laten adviseren, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Wij zullen ook ondersteuning bieden bij de uitrol van het netwerk en kunnen ook de technische installaties uitvoeren.

Glasvezel LVCNET en E-fiber in het Land van Cuijk

Het is definitief: er komt glasvezel in het Land van Cuijk! De campagne van LVCNET, opgericht door inwoners van het Land van Cuijk, heeft haar vruchten afgeworpen. Voor de grote commerciële partijen was deze regio niet interessant genoeg, omdat de aanleg van glasvezel in deze regio niet winstgevend genoeg is. Dit heeft te maken met het feit dat het Land van Cuijk een dunbevolkt gebied is door de hoeveelheid buitengebied en de spreiding van huizen in de kernen.

De coöperatie LVCNET heeft geen winstoogmerk en de campagne werd uitgevoerd met zeer veel gratis werkzaamheden door honderden vrijwilligers uit de vijf gemeenten (Boxmeer, Cuijk, Grave, Mill en Sint Hubert, en Sint Anthonis) zoals onder andere het bestuur, ambassadeurs en leden van verenigingen via de clubactie. Het glasvezelnetwerk wordt zowel in de kernen als in buitengebieden en bedrijventerreinen uitgerold. De campagne kon alleen uitgerold worden bij genoeg aanmeldingen.

Uiteindelijk hebben alle inspanningen ervoor gezorgd dat veel inwoners het besef kregen dat glasvezel het netwerk van de toekomst is. Met E-fiber, een bedrijf gespecialiseerd in de aanleg van glasvezel, kon de uitrol van glasvezel daadwerkelijk worden uitgevoerd.

Land van Cuijk glasvezel
E-fiber glasvezel

JK automatisering, Commercieel partner en Technisch adviseur LVCNET

JK automatisering werkt als commercieel en technisch adviseur en begeleider nauw samen met de coöperatie LVCNET. Ook zijn wij als dealer van de providers actief betrokken bij de campagne en de uitrol van een glasvezelnetwerk in het gehele Land van Cuijk. Op ons kantoor te Oploo is tevens een informatiepunt ingericht voor informatie over glasvezel van LVCNET.

Als Partner van LVCNET biedt JK automatisering ondersteuning bij alle activiteiten en evenementen van LVCNET. Zo is JK bij zoveel mogelijk spreekuren en informatie avonden aanwezig om de ambassadeurs en de inwoners van het Land van Cuijk te kunnen ondersteunen bij vragen en hen te informeren en adviseren over wat glasvezel voor hen kan betekenen en welk pakket voor hen interessant zou kunnen zijn.

LVCNET glasvezel

JK automatisering, dealer van Glasvezelproviders Netrebel, Plinq en TriNed

Tijdens het begin van de  campagne van het glasvezelnetwerk van LVCNET kon worden gekozen uit 3 providers: NetrebelPlinq en TriNed, ieder met haar eigen pakketten. Zo leveren Plinq en TriNed verschillende (combinatie)pakketten en levert Netrebel een internet-only pakket. JK automatisering biedt dit Netrebel abonnement aan als een zogenaamd White label abonnement.

Doordat E-fiber de uitrol van het glasvezelnetwerk gaat verzorgen, is het aanbod van glasvezelproviders uitgebreid. Dit heeft geresulteerd in een partnerschap tussen JK automatisering en Multifiber. Daarnaast is JK  nog in gesprek met de andere glasvezelproviders om van beide kanten te bekijken of er mogelijkheden zijn voor een samenwerking. Zodra dat het geval is, worden nieuwe aanbieders ook opgenomen. JK automatisering streeft altijd naar het pakket dat het meest passend is in de situatie van de aanvrager.

Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven zich inschrijven voor glasvezel door een abonnement af te sluiten bij één van de providers. Pas na oplevering van het glasvezelnetwerk wordt uw contract geactiveerd en komen de diensten beschikbaar. U gaat ook dan pas betalen. Een contract wordt afgesloten voor minimaal één jaar na oplevering, met uitzondering van het abonnement van Netrebel. Bij Netrebel kan het abonnement per maand worden opgezegd, het eerste jaar zal dan wel bij een andere provider van LVCNET moeten worden afgesloten.

U kunt zich door ons laten adviseren, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Wij zullen ook ondersteuning bieden bij de uitrol van het netwerk en kunnen ook de technische installaties uitvoeren.

Netrebel glasvezel
Glasvezel Plinq
Trined glasvezel
Multifiber glasvezel