Commercieel en Technisch adviseur LVCNET en dealer van Glasvezelproviders

JK automatisering werkt als commercieel en technisch adviseur en begeleider nauw samen met de coöperatie LVCNET. Ook zijn wij als dealer van de providers actief betrokken bij de ontwikkelingen en de campagne voor het verkrijgen van een glasvezelnetwerk in het gehele Land van Cuijk. Op ons kantoor te Oploo is tevens een informatiepunt ingericht voor informatie over LVCNET.

Partner van LVCNET

Als Partner van LVCNET biedt JK automatisering ondersteuning bij de activiteiten van LVCNET. Daarnaast zijn wij bij zoveel mogelijk informatie- en inschrijfavonden aanwezig om de ambassadeurs en de inwoners van het Land van Cuijk te kunnen ondersteunen bij vragen en hen te informeren en adviseren over wat glasvezel voor hen kan betekenen en welk pakket voor hen interessant zou kunnen zijn.

Glasvezelproviders en pakketten

Tijdens de campagne van het glasvezelnetwerk kan worden gekozen uit 3 providers: Plinq, TriNed en Netrebel, ieder met haar eigen pakketten. Zo leveren Plinq en TriNed verschillende (combinatie)pakketten en levert Netrebel een internet-only pakket. JK automatisering biedt dit Netrebel abonnement aan als een zogenaamd White label abonnement.

Bij ons kunnen zowel particulieren als bedrijven zich inschrijven voor glasvezel door een abonnement af te sluiten bij één van de drie providers. Pas na oplevering van het glasvezelnetwerk wordt uw contract geactiveerd en komen de diensten beschikbaar. U gaat ook dan pas betalen. Een contract wordt afgesloten voor minimaal één jaar na oplevering, met uitzondering van het abonnement van Netrebel. Bij Netrebel kan het abonnement per maand worden opgezegd, het eerste jaar zal dan wel bij een andere provider van LVCNET moeten worden afgesloten.

U kunt zich door ons laten adviseren, waarbij wij zoveel mogelijk handelingen voor u uit handen nemen en u zo optimaal mogelijk proberen te ondersteunen. Wij zullen ook ondersteuning bieden bij de uitrol van het netwerk en kunnen ook de technische installaties uitvoeren

Inschrijven

U kunt zich inschrijven door het betreffende formulier van de gewenste provider hiernaast te downloaden. Vul dit formulier in en stuur het op naar: JK automatisering, Van Steenhuijsstraat 35, 5841 AG Oploo. Dit kan ook per e-mail naar info@jk-automatisering.nl. Ook kunt u het formulier invullen en afgeven op één van de informatie- of inschrijfavonden of afgeven bij ons informatiepunt.

Wij kunnen ook de dienstverlenging verzorgen voor netwerk- en ICT gerelateerde zaken binnenshuis, denk hierbij aan de bekabeling en eventueel benodigde hardware. Tevens kan JK automatisering vele andere (online) diensten bieden waarvoor een goede breedband zoals glasvezel benodigd is, zoals bijvoorbeeld online back-up, Office 365, Exchange, Hosted Telefonie over IP etc. Graag zouden wij dan ook met u in contact komen om samen met u de mogelijkheden door te nemen.

Door het contract bij ons af te sluiten heeft u advies op maat, één aanspreekpunt, een directe 1e lijnsupport en een zo optimaal mogelijke technische ondersteuning.

De coöperatie LVCNET

Uit onderzoek van de vijf gemeenten binnen het Land van Cuijk is gebleken dat glasvezel voor elke gemeente hard nodig is. Voor de grote commerciële partijen is deze regio niet interessant genoeg, omdat de aanleg van glasvezel in deze regio niet winstgevend genoeg is. Dit heeft te maken met het feit dat het Land van Cuijk een dunbevolkt gebied is door de hoeveelheid buitengebied en de spreiding van huizen in de kernen. Daarom is LVCNET door inwoners van het Land van Cuijk opgericht. Dat LVCNET wel glasvezel kan realiseren heeft vooral te maken met het feit dat er geen winstoogmerk is en dat er in deze campagne zeer veel gratis werkzaamheden worden verricht door honderden vrijwilligers zoals het bestuur, de ambassadeurs, leden van verenigingen via de clubactie en veel andere ondersteuning. Het glasvezelnetwerk zal niet alleen in de kernen, maar ook in de buitengebieden en bedrijventerreinen worden uitgerold. LVCNET streeft naar een 100% dekkend glasvezelnetwerk. Glasvezel kan alleen worden aangelegd als voldoende inwoners (minimaal 43% van alle aansluitingen) zich hiervoor aanmelden.

Waarom inschrijven voor Glasvezel?

Zeer snel internet: Met glasvezel is het mogelijk om zeer snel internet te krijgen. In tegenstelling tot bij koperen kabels treedt er geen vertraging op als de aansluiting verder van de wijkcentrale gelegen is. U kunt met glasvezel digitale TV van zeer goede HD kwaliteit ontvangen en heel snel gegevens binnenhalen (downloaden) en met dezelfde snelheid versturen (uploaden). Daarnaast kunt u ook telefonie (VoIP, HIP), online back-up, remote werken, VPN, mobiel beelden bekijken van uw beveiligingscamera's en andere online diensten realiseren.

Stabiel en betrouwbaar: Glasvezel is betrouwbaarder doordat glasvezel (weerkaatsing van licht) minder storingsgevoelig is voor invloeden van buitenaf en sterker is dan koper. Daarnaast wordt u op een individuele lijn aangesloten en is glasvezel niet gevoelig voor blikseminslag. Uw apparatuur is hierdoor beter beschermd.

.Geschikt voor de toekomst: Door de steeds verdere toename van het internetverbruik zal naar verwachting de huidige internetverbinding via koper niet meer voldoen in de toekomst, dit in tegenstelling tot het glasvezelnetwerk.

Kortom u kunt met glasvezel alles wat u al kon en nog veel meer met een hoge constante snelheid voor iedereen, in de kernen maar ook in het buitengebied en bij bedrijventerreinen.

Wij gaan voor een dekkend glasvezel netwerk in het hele Land van Cuijk! U toch ook?