JK automatisering, 25-jarig jubileum

25-jarig jubileum

25-jarig jubileum JK automatisering | JK EV solutions | JK healthcare!

Op 1 november 1992 werd JK automatisering ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, destijds nog handelend onder de naam J&K Consultancy. J&K Consultancy heeft sindsdien vele ontwikkelingen ondergaan. Diverse naamswijzigingen, personeel in dienst, een kantoorpand in Oploo, bedrijfsauto's werden aangeschaft en enkele andere bedrijfsactiviteiten, onder de handelsnamen JK EV solutions en JK healthcare, werden opgestart. Wat niet veranderd is, is dat advies, support, service en klantgericht oplossingen bieden altijd een hoge prioriteit heeft behouden.

Al vanaf de oprichting heeft eigenaar Mari Jordans zich met ziel en zaligheid en met zijn passie voor het ondernemen vol ingezet voor JK automatisering. Anno 2017 is JK automatisering een stabiele en gevestigde naam en is JK zich nog altijd continue aan het doorontwikkelen. Tijdens het 25-jarige bestaan op 1 november 2017 werd Mari ook in het zonnetje gezet en verrast door het personeel. Bij aankomst was het kantoorpand en het kantoor van Mari versierd en stonden taart en champagne op hem te wachten.

Een mooie dag, waarbij vele partners en klanten de felicitaties overbrachten aan Mari en het JK team. Een mooi moment waar eventjes bij werd stilgestaan. Maar de focus is ondertussen alweer verlegd op de toekomst, want de dynamische ICT wereld blijft niet stilstaan. Graag willen wij iedereen bedanken voor de felicitaties en voor het bijdragen aan het vieren van deze fantastische mijlpaal.

Lees ook eens onze korte samenvatting over de historie van Jordans automatisering vanaf 1992. De belangrijkste ontwikkelingen in de meer dan 25-jarige historie is daarin chronologisch opgesomd. Daarnaast is Mari ook altijd bereid om onder het genot van een kopje koffie de historie en de identiteit van JK automatisering en het JK team met u te delen.

Deel met uw netwerk

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.