Hardware

JK automatisering voor advies, levering, installatie en onderhoud van uw hardware

Kwalitatief goede hardware is de basis voor een goed systeem of netwerk. JK automatisering staat voor kwaliteit en neemt dan ook alleen genoegen met kwaliteitsproducten. JK automatisering is dan ook trots om te kunnen vermelden dat zij Premium Partner en Service Partner van Terra Computers is.

JK automatisering levert een kwalitatief breed assortiment van (maatbouw) pc's, tablets, laptops, notebooks, servers, monitoren, netwerkcomponenten, randapparatuur en nog vele andere producten tegen scherpe prijzen. Daarnaast levert JK automatisering ook computer gerelateerde producten zoals digitale camera's, faxen en kopieermachines.
 
Terra Computers bouwt al meer dan 30 jaar computersystemen. In Duitsland is Terra Computers al één van de grootste en toonaangevende computermerken en ook in andere Europese landen, zoals Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Spanje, Polen, Tsjechië, Italië, België, Luxemburg en natuurlijk Nederland, groeit het marktaandeel.

Als Service Partner van Terra Computers kan JK automatisering haar klanten direct service bieden op het moment dat er zich calamiteiten voordoen bij de Terra producten. Daarnaast kan JK naast standaardproducten nu ook maatwerk leveren op alle ICT oplossingen van Terra. Dit partnerschap past compleet bij de werkwijze die JK automatisering wil toepassen:

 
Deskundig advies   Deskundig advies
Hoge servicegerichtheid   Hoge servicegerichtheid
Kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen   Kwalitatief hoogwaardige ICT oplossingen
Actief voor zowel het MKB als particulieren    Actief voor zowel het MKB als particulieren
 
Graag staan onze specialisten u te woord met advies over de verschillende mogelijkheden die aansluiten op uw wensen. Natuurlijk krijgt u als klant een perfecte service en ondersteuning op alle door ons geleverde hardware.