JK healthcare uw BabyCam kennis!

BabyCam oplossing voor afdeling neonatologie   BabyCam oplossing voor afdeling neonatologie

Advies, ontwikkeling en support   Advies, ontwikkeling en support

24/7 live beelden van het kindje voor ouders   24/7 live beelden van het kindje voor ouders 

Camera's, webportal en zusterpost oplossing   Camera's, webportal en zusterpost oplossing

Flex arm en noodschakeling op maat   Flex arm en noodschakeling op maat

Portal op maat (huisstijl)   Portal op maat (huisstijl)

Speciaal t.b.v. de zorg ontwikkeld JK healthcare oplossingen die het verblijf in het ziekenhuis voor zowel de patiënten als voor de bezoekers kunnen veraangenamen.

Steeds meer ziekenhuizen maken gebruik van onze Babycam oplossing. Deze oplossing is zeer gebruikersvriendelijk voor de verpleging om mee te werken, geeft live beeld voor de ouders/verzorgers, en is geheel aan te passen aan uw wensen.

In de kolom hiernaast staan de logo's van enkele referenties: Ziekenhuis Bernhoven in Uden, Bronovo in Den Haag, Centre Hospitalier de Luxembourg, St. Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg, Leids Universitair Medisch Centrum in Leiden, Medisch Centrum Alkmaar, Maasziekenhuis in Boxmeer, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam, Slingeland Ziekenhuis Doetinchem, Streekziekenhuis Koningin Beatrix in Winterswijk, VU medisch centrum in Amsterdam, Zuwe Hofpoort Ziekenhuis in Woerden, Zaans Medisch Centrum in Zaandam.

Ook bieden wij informatiesystemen aan die zeer geschikt zijn voor het gebruik op zusterposten.

Een Wii spelcomputer op de revalidatieafdeling is een toegevoegde waarde tijdens de therapie aan jeugdige patiëntjes. Met behulp van een afstandsbediening kun je actief meebewegen tijdens diverse spelletjes en programma's.

De in dit filmpje getoonde projecten in het Maasziekenhuis Pantein zijn gerealiseerd door JK healthcare (Webcams couveuse afdeling, (Spel) Computers en laptops).

Met de door JK healthcare ontwikkelde Babycam oplossing kunnen ouders en verzorgers op hun PC, laptop of mobile device, via een web portal, 7 dagen in de week en 24 uur per dag hun kindje zien in het ziekenhuis. Uiteraard is dit geen vervanging voor het fysiek aanwezig zijn bij het kind in het ziekenhuis maar het is wel een geweldige aanvulling voor die momenten dat het niet mogelijk is om bij het kindje te zijn.
De Babycam oplossing is op een dusdanige wijze opgezet dat de verpleging met zo weinig mogelijk handelingen en kans op fouten, ouders toegang kunnen verschaffen tot de beelden. Sinds de eerste installatie in 2006 is de software verder doorontwikkeld met nieuwe functionaliteiten en zijn er meer opties bijgekomen. 

De Babycam oplossing kan aangepast worden aan uw wensen. Wij ontwerpen een portal die past bij uw huisstijl. De oplossing kan worden geïntegreerd in een bestaand netwerk of als stand-alone oplossing worden geleverd. Tevens zijn er diverse opties mogelijk om camera's snel uit te kunnen schakelen bij calamiteiten, en is er een keuze uit verschillende camera's en zusterpost oplossingen.

Wij leveren de Babycam oplossing tegen een scherpe prijs met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Voor de Babycam oplossing maken wij gebruik van AXIS camera's, dit vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van deze producten. AXIS is wereldmarktleider op het gebied van IP camera's. De eerste levering van onze Babycam oplossing in 2006 in het Maasziekenhuis in Boxmeer was dermate goed geslaagd dat AXIS daar een "Success story" over geeft gemaakt.

  • De belangrijkste punten van de Babycam oplossing zijn:
  • eenvoudige toegang voor ouders/verzorgers via een internet portal
  • zeer gebruikersvriendelijke beheermodule om de toegang tot de camera's te regelen
  • de applicatie is geheel aan te passen aan uw wensen en kan in de toekomst worden aangepast aan bijvoorbeeld hogere snelheden of andere wensen
  • wij maken gebruik van professionele camera´s en apparatuur
  • een betaalbare oplossing zowel qua investering als wat betreft de exploitatie