Camera’s

JK automatisering voor advies, levering en installatie van uw camera's

Het gebruik van camera´s neemt steeds verder toe. In winkels, boven de snelwegen, in magazijnen en ga zo maar door. Door de komst van de digitale camera is de integratie van camera´s een stuk eenvoudiger geworden. Zo kunt u een digitale camera redelijk eenvoudig in een bestaand computernetwerk plaatsen, beelden opnemen op een server of pc en indien gewenst ook nog besturen.

JK automatisering is als bouwer van netwerken reeds vertrouwd met het installeren van de infrastructuur van het netwerk. Het integreren van camera's is voor ons dan ook geen probleem.

JK automatisering heeft heel bewust gekozen voor de producten van Axis. Axis is marktleider op het gebied van digitale camera´s en heeft voor vrijwel alle omstandigheden de geschikte producten.

JK automatisering is Authorized Partner en Application Development Member van Axis Communications.

De meest bekende toepassing voor camera´s is de beveiliging. Camera's die continue of op basis van motion detection beelden opnemen. Ook hier is voor iedere situatie een geschikte camera leverbaar. Beeldmateriaal kan worden opgeslagen op een server of pc. U kunt de beelden terugkijken en indien gewenst exporteren. Omdat iedere situatie anders is komen wij graag bij u kijken wat u nodig heeft om aan uw wensen te voldoen.